2013-10-05, 09:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez Ela87
No ja mam z OM na 19 marca, ale dwa razy ostatnio na USG wyszło mi 7  W ogóle muszę się do Teqiby uśmiechnąć, by z listy usunęła ten termin z usg, bo to się zmienia, a tamtem termin jest z pierwszego usg 
|
Cytat:
Napisane przez frogutka
Z @ termin na 7.03 z usg na 5.03 więc minimalne różnice. Ostatnio gin powiedział, że Dzieć jest większy niż by termin wskazywał. We wtorek 8.10 mam kolejną wizytę. Trzymajcie kciuki, żeby Maluch dał się rozpoznać. TŻ ma przeczucie na Wojtusia i jakoś tak w rodzaju męskim o Maluchu mówimy, ale dopiero się okaże 
|
tak to jest z tymi terminami, podobno najbardziej prawdopodobny termin wyznacza usg przd 10 tc, bo mi kolejne w 12tc wyznaczyło już na 01.03 , bałam się ze jak tak dalej pójdzie to będę miałam termin lutowy tak czy inaczej obserwowałam swój cykl, prowadziłam wykresy i wiem kiedy była owulacja, i też mi wskazuje datę porodu na 7 marca, podoba mi się ta data wię przy niej zostanę a co ma być to i tak będzie
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------
Cytat:
Napisane przez headzik
cześć dziewczyny  ja dziś zaczynam 20tc, także jestem równo w połowie. Tak mnie kość ogonowa boli, i promieniuje na lewe biodro, że muszę spać w tym kółku poporodowym..  inaczej wyłabym z bólu całą noc.
no i zdjęcie mojego jakże ciążowego brzucha.
|
laseczka z Ciebie
|