Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 10:40   #3480
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tak, dzisiaj na 17.40 mam wizytę
tez nie potrafię odpoczywać na wolnym wstałam juz po 8, poleżałam na łózku i o 10 jadłam śniadanie.
teraz bym najchętniej złapała ścierkę i myła podłogi ale Grzesiek jeszcze kurzy na górze,więc trochę bez sensu

Ja wierze w cuda

Wdech, wydech. Nic tu nerwy nie pomogą kochana, chociaż wcale Ci się nie dziwię

Mąz mi podpadł o godz 9 wstawiłam pranie normalne, a on do mnie że przecież jego ubrania robocze, bo mu nie wyschną jak będzie jechał do Niemiec. No to ja mu, że nie widzę żeby czekały w łazience na pranie, więc wstawię swoje. On do mnie, że nie miał kiedy znieść. Biedactwo moje
i tak dobrnęliśmy do południa, on dłubie coś na górze, a prania ani widu ani słychu.Już się nie mogę doczekać aż zajrzy na dół coś zjeść i może się zorientuje, że ja już skończyłam pranie jakoś nie mam w zwyczaju chodzić za nim i się prosić. Dobra, jestem żoną ale niech też trochę myśli

skąd ja to znam ha ha

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
cebulka a nie myślałaś żeby kupić inhalator? Dla dziecka super sprawa a i wam przyniesie ulgę przy różnych zapaleniach GDO. Można samą solą fizjologiczną nawilżać i wtedy super gile schodzą!

ps. serio poznajesz po minie jak chłop chce do kibla ?

Linka ja chyba po 17cs przestałam liczyć... A po tym clo to masz inseminację czy staromodny sex?

Isia malować farbkami, siup w rameczki (takie tanie, kolorowe z ikei) i dawaj na all. Ja bym od Ciebie kupiła!

Do czego ja się miałam jeszcze odnieść...
Temperamentni jesteśmy bardzo, kłócimy się jak we włoskiej telenoweli ze wszystkimi dramatami a potem się godzimy i śmiejemy się sami z siebie szpachlując dziury w ścianach lub zbierając surowe jaja z.... yyy zewsząd.
Brudów też nie zbieram, bo u mnie zbieranie to pół biedy ja bym musiała moim chłopom obwąchiwać gacie i skarpety żeby stwierdzić czy czyste czy nie
Do tej pory odrzuca mnie na węch perfum, które używał połowek jak byłam w pierwszej ciąży - 13 lat!

teorema

byłam na depilacji, ci@#$pka mnie boli, gacie mi się do doopy przykleiły!

ha ha ha,padlam! Jak zwykle poprawiasz mi humor

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Linka ale masz na myśl inseminacje w sierpniu czy in vitro? Bo inseminacje napisalas ze chcesz się podjąć wcześniej, ale wlasnie kiedy? Dobrze ze te strzępki są i może lekarz ma racje wywolac owulke żeby było więcej jajeczek do zapłodnienia wtedy są większe szanse
Ja jestem pewna ze Ci się do tego sierpnia uda
Witaj

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Nikt nic nie pisze, to ja coś napiszę o moim Tżcie, żebyście mogły sie troszku pośmiać

Wysłałam go kiedyś po test ciążowy do apteki, dla faceta test to test, nie ważne czy strumieniowy czy płytkowy
No i w aptece pani zapytała go jaki chce test ciążowy, a ten Głupol odpowiedział jej, że POZYTYWNY pani farmacetuka za ladą zaczęła się śmiać , nie mogła wydusić z siebie słowa i sprzedała mu test ciążowy płytkowy
od tamtej pory albo mam test w domu albo sama jadę po niego,a w tamtej aptece nie pojawiam się z Mężem

ha ha dobry jest

Cytat:
Napisane przez pennee Pokaż wiadomość
a ja wam sie pochwale jakie pyszne ciasto wczoraj zrobilam. Kruche z jabłkami, cynamonem i budyniem. Szkoda tylko, ze zamiast szklanki cukru wsypałam szklankę soli zorientowałam się dopiero po upieczeniu i sprobowaniu

pychota

Hej kochane. Od wczoraj awaria neta. Dopiero co oddali. Tymek kataru dostał:banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora