Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 10:05   #623
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

helloł Mamusie !

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Hej hej.
Nie bylo mnie tu wieki cale. Po prostu za Wami nie nadazalam i przestalam wchodzic na forum.
Maly update:
32tyg i 6 dni.
Coreczka - imie wybrane od bardzo dawna - Aleksandra
Kolejna wizyte w szpitalu mam 15 pazdziernika - w klinice dla diabetykow. Musze sie tez umowic na przyszly tydzien na regularna wizyte do mojego lekarza prowadzacego.
Rowniez 15 pazdziernika mam kolejny skan.
Aleksandra - moja imienniczka

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
I witam się w 33 tygodniu, według usg to końcówka 34 55 dni do porodu
Matko ten czas naprawdę zasuwa , i to jak

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość

Ja będę Was czytać pewnie z doskoku, jak mi się dzisiaj w ogóle jeszcze uda.
A ogólnie to muszę się wyżalić jak mnie wkur*** teściowa!!! Ostatnio co się z nią widzę to mi mówi: cześć grubaśka, albo grubasińska.
Non stop komentuje jak się ubieram, chyba że zdarzy się że założe bluzkę od niej to wtedy mam piękne ubranie. Wczoraj po kąpieli założyłam podkoszulek bo w nim mi się śpi najwygodniej, ma rozmiar S, sprzed ciąży, jest opięty na brzuchu ale ogólnie spoko bo to z takich luźniejszych, no i dziwne żeby S nie była opięta, a ta do mnie czy nie chce większego podkoszulka bo ten mnie napewno ciśnie. Nosz ku*** jakbym chciała większy to bym sobie wzięła z domu!!!!
Ciągle mi wciska coś do jedzenia bo napewno głodna jestem!!!
Żarty że się w drzwiach niedługo nie zmieszczę też mnie jakoś nie śmieszą :/
Wczoraj jechaliśmy jednym autem tutaj do sącza to się mnie pyta czy mam zapięte pasy, mówię że tak tylko że ja przekładam sobie ten górny a dolny mam za plecami. To się oburzyłą i z ryjem na mnie czemu ja zapinam pasy, przecież ja nie powinnam zapinać pasów, ja pier**** ręce mi opadają.
Nie wiem czy ja przed porodem się zrobiłam taka wrażliwa, czy dopiero teraz zaczęłam na to zwracać uwagę. Ale po porodzie napewno nie będę jeździć co tydzień z wnuczką, i mam nadzieję że ona będzie do nas przyjeżdżać z taką częstotliwością jak do tej pory czyli na większe okazje!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA musiałam się wyżalić bo już mnie krew zalewa, jak ją widzę to mam ochotę oczy wydłubać

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Może coś rusza porodzik
No co za babsztyl wredny Nie daj się, jakaś riposta się jej należy A jak nie to podrzuć ją tu do nas - my się nią zajmiemy

Acelinka - a jak mleko przechowujemy w lodówce i nie mamy podgrzewacza to jak najlepiej i najszybciej podgrzać? no i jaka temperatura ma być naszego mleka ?
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora