Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 12:10   #3485
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Ja bym wrecz smiala twierdzic, ze podejrzane jest to Twoje zakrecenie

luna zdrowka dla kamilka

Elunka brawa za polowke

Isia jak Ty slicznie malujesz kwitka ma racje: w ramki i na allegro

a ja w pracy, koncze za poltora godziny a pewnie bedzie mi sie dluzylo jakbym miala jeszcze conajmniej 3 przepracowac. Zaczynam dzis 12 tydzien, za tydzien powoli bede odstawiac lutka najpierw. Wczoraj z mamuska nagotowalysmy przecieru jabkowo sliwkowego bedzie co pociamkac zima a dzis mamusia mi marchwianke robi. Od wczoraj mam takie kiepskie samopoczucie, ze nie wiem gdzie mam sie podziac, non stop ciagnie na wymioty, a ja myslalam , ze juz powoli zacznie przechodzic ale tak mysle, ze moze lozysko juz zaczyna pracowac i mam za duzo progesteronu i stad to gorsze samopoczucie. Taka moja teoria spiskowa

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997
Z tymi mdłosciami to roznie bywa. Oby zaraz Ci przeszly. Z tym lozyskiem i prosgesteronem to moze byc dobra teoria, moze jak odstawisz lutka, to bedzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Sluz tez mam w planach zapisywać, w sumie i racja ze jak się kilka cykli obserwuje można te owulke przewidzieć.
Dziekuje

Ooo ale się usmialam

CEBULOVA
zgadlas:P mam predyspozycje do nakręcania się i to jakie tak ogolnie w zyciu ale mam ojjj mam:P skad wiedzialas?

Widac od razu, nie da sie ukryc kochana

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Agata juz po paru postach mozna poznac proponowalabym ogolnie najpierw starac sie bez liczenia i obserwowania
Po prostu sie kochajcie czesto i regularnie
ew mozesz skorzystac z testow owu
Sent from my SAMSUNG-SGH-I997
Popieram!

Wlasnie sobie siedze, a siostra zmywa mi podlogi

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora