2013-10-05, 12:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Napisane przez santom
Ja bym wrecz smiala twierdzic, ze podejrzane jest to Twoje zakrecenie
luna zdrowka dla kamilka
Elunka brawa za polowke
Isia jak Ty slicznie malujesz  kwitka ma racje: w ramki i na allegro
a ja w pracy, koncze za poltora godziny a pewnie bedzie mi sie dluzylo jakbym miala jeszcze conajmniej 3 przepracowac. Zaczynam dzis 12 tydzien, za tydzien powoli bede odstawiac lutka najpierw. Wczoraj z mamuska nagotowalysmy przecieru jabkowo sliwkowego  bedzie co pociamkac zima  a dzis mamusia mi marchwianke robi. Od wczoraj mam takie kiepskie samopoczucie, ze nie wiem gdzie mam sie podziac, non stop ciagnie na wymioty, a ja myslalam , ze juz powoli zacznie przechodzic  ale tak mysle, ze moze lozysko juz zaczyna pracowac i mam za duzo progesteronu i stad to gorsze samopoczucie. Taka moja teoria spiskowa
Sent from my SAMSUNG-SGH-I997
|
Z tymi mdłosciami to roznie bywa. Oby zaraz Ci przeszly. Z tym lozyskiem i prosgesteronem to moze byc dobra teoria, moze jak odstawisz lutka, to bedzie lepiej.
Cytat:
Napisane przez Agatau88
Hej
Sluz tez mam w planach zapisywać, w sumie i racja ze jak się kilka cykli obserwuje można te owulke przewidzieć.
Dziekuje
Ooo ale się usmialam
CEBULOVA
zgadlas:P mam predyspozycje do nakręcania się i to jakie  tak ogolnie w zyciu ale mam ojjj mam:P skad wiedzialas? 
|
Widac od razu, nie da sie ukryc kochana 
Cytat:
Napisane przez santom
Agata juz po paru postach mozna poznac  proponowalabym ogolnie najpierw starac sie bez liczenia i obserwowania
Po prostu sie kochajcie czesto i regularnie 
ew mozesz skorzystac z testow owu 
Sent from my SAMSUNG-SGH-I997
|
Popieram! 
Wlasnie sobie siedze, a siostra zmywa mi podlogi
|
|
|