Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 13:36   #4502
Fionaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Też miałam początkowo problem ze zdjęciem tej końcówki, ale udało się po kilku próbach. Na przyszłość już będziesz widziała

A co ten benzoesan robi złego?

Dziękuję za informacje

Co do serum z BU- z moją obsesją na punkcie zmarszczek szybko je wykończę

Płaszczyk ze zdjęcia

Ale Ty już masz piękne włosy! Pamiętam!

Pochwalę się, jak tylko do mnie dotrze. W poniedziałek pewnie

Rozumiem, dziękuję

Opisz proszę dokładniej, co robiłaś Pamiętam, że też masz jasne włosy, a to, co napisałaś daje mi nadzieję na rozjaśnienie Bo glutek lniany do picia, prawda?

Też potrzebuję jakiejś czarnej torebki.

Pięknie wyglądasz Na jakąś specjalną okazję kupiłaś sukienkę, jeśli mogę wiedzieć?

Wkleisz się w spodniach Jestem ciekawa, jak leżą. Nigdy nie miałam ani nawet nie mierzyłam spodni z H&M. Mnie czeka reklamacja kolejnych spodni w Zarze Zrobiła mi się dziura

Chyba zacznę wstawać wcześnie w weekend! Obudziła mnie współlokatorka krzątająca się po kuchni przed 7 Na początku byłam zła, bo nie mogłam zasnąć, więc wzięłam prysznic, zrobiłam owsiankę i czuję się super Jadę zaraz po podkład
Googlowałam trochę w internecie i znalazłam coś takiego:

W malych ilosciach podobno nieszkodliwy, ale wnika w skore. Pod zadnym pozorem nie nalezy go mieszac z witaminami C i E, bo tworzy benzen, a ten to juz jest jawna substancja rakotworcza.

Serum z BU ma w składzie zarówno wit. C jak i E, dlatego zrezygnowałam z hydrolatu i na Allegro kupiłam wodę różaną z Dabur. Nie wiem jak to z eko benzoesanem, bo aż tak bardzo się nie znam, znalazłam tylko to, że w USA wraz z Gluconolactone jest zaliczany do eko konserwantów

Ogólnie benzoesan sodu jest dodawany często do żywności, bo zapobiega powstawaniu pleśni.

Zajrzałam też do instrukcji wykonania olejku myjącego i nie wiem, gdzie ja miałam oczu, bo pierwszą część zdania o odkręceniu butelki pominęłam, a resztę przeczytałam Chociaż właściwie wczoraj wieczorem próbowałam to zrobić i nie dałam rady, pewnie za bardzo kombinuję

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-10-05 o 13:37
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora