Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 13:17   #672
babku
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez iskra75 Pokaż wiadomość
mam niezwykłe pytanie
w jakiej temp. mam poprać ciuszki dla Małego? moja pralka ma program "dziecięcy" chyba na 65 st tylko nie wiem czy to ok?
a pieluchy, bieliznę pościelową itp? bo już sama nie wiem
aaa... no i wirowałyście? na ile?
Ja piorę wszystko w 40 stopniach, a wiruje na 600 obrotów. Za to prasuję na najwyższych obrotach.
Przy 65 stopniach to bym się trochę bała czy to mi się nie pokurczy wszystko, ale skoro wymyślili taki program, to chyba wiedzieli co robią

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja kończę 34 tc.

Pytałam położną o masaż krocza olejkami przed porodem. Powiedziała,że ona ma ogromne doświadczenie, była oddziałową w szpitalu i wg. niej to skutkuje w 80% rozciągnięciem pochwy ( w sensie,że pózniej nie nwraca do swoich rozmiarów)
Więc chyba sobie daruję.
Uuu w takim razie dam sobie z tym spokój, bez wyrzutów sumienia

Cytat:
Napisane przez iskra75 Pokaż wiadomość
Ostatnio zamówiłam na allegro od "r_p77" duuuużo tych dupereli typu pieluchy podkłady... Facet jest niesamowity... ekspresowo wszystko wysyła, dzwoni, jest super miły naprawdę godny polecenia
a no i kupiliśmy już albo dopiero łóżeczko. Zdecydowaliśmy się na turystyczne, tylko dokupiliśmy porządny materacyk
oo takie łóżeczko : http://www.babydesign.eu/produkt/id/46
baaaardzo jesteśmy zadowoleni kolor chcieliśmy jakiś uniwersalny, ja myślałam o zielonym.. długo walczyłam, myślałam, kombinowałam a w końcu Męż wybrał sam, bo stwierdził że do porodu nie wymyślę
Też u niego zamawiałam i byłam bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm jak dla mnie. Ceny też mocno konkurencyjne. Jak najbardziej polecam.
Łóżeczko bardzo fajne. Korci mnie czasem, żeby takie turystyczne też zakupić

Widzę też, że sporo dzieciaczków powoli pcha się na świat. Albo ja mam takie wrażenie, albo naprawdę u nas, w porównaniu z innymi wątkami, to jakoś szybko się to wszystko rozpoczęło.
babku jest offline Zgłoś do moderatora