|
Zakorzenienie
Przekupka: 186 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: PAŹDZIERNIK kosmetyki naturalne, Clinique, Collistar, Revlon, IsisPharma
Cytat:
Napisane przez pozzzziomka
Może znalazłabyś coś u mnie m.in. za dowolnie wybrane kosmetyki naturalne i błyszczyki? 
|
niestety nic nie wypatrzyłam 
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna
Podoba mi się tyle rzeczy, że najpierw bym prosiła o informację, czy cokolwiek podoba Ci się u mnie  .
|
Niestety nic nie wypatrzyłam 
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------
Cytat:
Napisane przez malutka100
witaj, znajdziesz coś u mnie za serum z olejkiem arganowym Artego oraz olejek Alterra? 
|
odpisane
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------
Cytat:
Napisane przez camilleanne
Cały czas ich używam, a więc proponuję odlewki 
Natura Siberica, Naturvital - po ok. 100 ml
Equilibra - 50-75 ml
Golden Delicious - do ustalenia
|
Czekam na odpowiedzi innych Wizażanek, gdy je otrzymam dam znać co mogę zaproponować.
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Cytat:
Napisane przez sylwka37
hej  coś u mnie za róż mineralny i mydełko sesa ???
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------
Cytat:
Napisane przez marylinda
Coś u mnie za:
Maybelline, mascara Rocket Volum Express, nowa,
Gliss Kur marrakesh oil & coconut ekspresowa maska regeneracyjna, użyta 2 razy,
Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika,
?
|
Niestety nic 
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Carola16
coś za Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, KLIK
|
Niestety nic nie wypatrzyłam
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------
Cytat:
Napisane przez genevive
Kurcze podoba mi się Isis Pharma i przejrzałam Towja wish: miałabym odlewkę Si Lolita - ile tego jest nie wiem (mam z wymiany), mogę zrobić zdjęcie (ale to maleństwo raczej nie pokryłoby wartości peelingu), lub tusz do rzęs Mary Kay. Byłabys zainteresowana?
|
Si Lolita mam flakonik, a Mary Kay mnie nie interesuje.
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj
Coś u mnie za:
Korres, Queen Isabella, Mleczko do ciała Cynamon i pomarańcza, zostało 50-60%, KLIK
Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, KLIK ?
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------
Cytat:
Napisane przez czukcza
cos za Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika,?
|
Niestety nic
|