Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię PAŹDZIERNIK kosmetyki naturalne, Clinique, Collistar, Revlon, IsisPharma
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 14:37   #17
esterie
Zakorzenienie

Przekupka: 186 pkt / 100% pozyt.
Dot.: PAŹDZIERNIK kosmetyki naturalne, Clinique, Collistar, Revlon, IsisPharma

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
Może znalazłabyś coś u mnie m.in. za dowolnie wybrane kosmetyki naturalne i błyszczyki?
niestety nic nie wypatrzyłam

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna Pokaż wiadomość
Podoba mi się tyle rzeczy, że najpierw bym prosiła o informację, czy cokolwiek podoba Ci się u mnie .
Niestety nic nie wypatrzyłam

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka100 Pokaż wiadomość
witaj, znajdziesz coś u mnie za serum z olejkiem arganowym Artego oraz olejek Alterra?
odpisane

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez camilleanne Pokaż wiadomość
Cały czas ich używam, a więc proponuję odlewki
Natura Siberica, Naturvital - po ok. 100 ml
Equilibra - 50-75 ml
Golden Delicious - do ustalenia
Czekam na odpowiedzi innych Wizażanek, gdy je otrzymam dam znać co mogę zaproponować.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwka37 Pokaż wiadomość
hej coś u mnie za róż mineralny i mydełko sesa ???
Niestety nic

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Coś u mnie za:
Maybelline, mascara Rocket Volum Express, nowa,
Gliss Kur marrakesh oil & coconut ekspresowa maska regeneracyjna, użyta 2 razy,
Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika,
?
Niestety nic

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Carola16 Pokaż wiadomość
coś za Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, KLIK
Niestety nic nie wypatrzyłam

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez genevive Pokaż wiadomość
Kurcze podoba mi się Isis Pharma i przejrzałam Towja wish: miałabym odlewkę Si Lolita - ile tego jest nie wiem (mam z wymiany), mogę zrobić zdjęcie (ale to maleństwo raczej nie pokryłoby wartości peelingu), lub tusz do rzęs Mary Kay. Byłabys zainteresowana?
Si Lolita mam flakonik, a Mary Kay mnie nie interesuje.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Coś u mnie za:

Korres, Queen Isabella, Mleczko do ciała Cynamon i pomarańcza, zostało 50-60%, KLIK

Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika, KLIK ?
Niestety nic

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez czukcza Pokaż wiadomość
cos za Alterra, olejek Granat i Awokado, nowy nieużywany (stara wersja), bez kartonika,?
Niestety nic
Wish
esterie jest offline Zgłoś do moderatora