Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 14:49   #2326
Carmen2206
Raczkowanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Mnie wiosna calkiem poblokowalo, reka ani glowa nie ruszalam. Neurolog zaaplikowal mi taka kuracje farmakologiczna ktora skonczylam dopiereo w polowie sierpnia, poprawilam rehabilitacja zakonczona 3dni przed op, ze z tej strony sie nie balam. Moze tez powinnas udac sie do lekarza. Ja w tej chwili, nawet po spaniu prawie na siedzaco kilka dni,nie mam bolu, naprawde jest dobrze.
Ale rano jest dziwne uczucie, miesnie zastane i czuc jak puszczaja gdy sie pochodzi. Wieczorem mialam troche miekkie juz,bardzo mi sie to podobalo, no i wiem, ze mam bardzo miłe czucie w brodawkach, oby sie nie zmienilo

Kachuula dziekuje nam sie tez podobaja, po tym implancie spodziewalam sie mniejszych piersi na golaska hi hi ale w ubraniu jest tak jak chcialam nikc mniej, nic wiecej, czyli projekcja taka jak byla z gadzetami ale pelniejsze piersi, nkc sie nie zapada.I to jest bardzo dziwne uczucie, w ubraniu prawie nic sie nie zmienilo, rozbieram sie i WoW

Amorcio mam skierowanie na rehabilitację ale ciągle brakuje mi czasu muszę w końcu się zmobilizować bo jak nie boli to zapominam a jak już zacznie to koszmar jakiś wrrr
Carmen2206 jest offline Zgłoś do moderatora