Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez lleenka
A czy możesz napisać dokładne proporcje tych składników i sposób wykonania?  Jak długo trzymasz taką maseczkę? I najważniejsze- jakie efekty zauważyłaś?  Mój tata często powtarzał, że powinnam ściąć włosy na chłopaka i wtedy mi się dopiero poprawią  Zawsze mu odpowiadałam, że trzecim synem nie zamierzam być  Zainteresowanie wykazuje jedynie moja babuszka, która zerwała kilka miesięcy temu dla mnie pokrzywę i ususzyła  i często pyta, co z nią robię itp.  Nawet raz stwierdziła, że od pokrzywy ściemniały mi włosy, a nawet jej wtedy nie piłam ani nie stosowałam jako płukanki  O tym, że obecnie piję siemię lniane nie wiedzą jeszcze.
Wróciłam z podkładem- pozostałam wierna EL DW  Przy okazji dostałam próbki zapachu Lancome i Armaniego, a w Rossmanie skusiłam się na wypatrzony u missgoodtaste tusz do rzęs Lovely  Zauważyłam też stoisko Paese w Złotych Tarasach, ale nie pamiętałam, co polecałyście, więc innym razem tam wrócę.
|
Akurat z lnem nie wyszło, ale dzisiaj zmieszałam biovax do włosów blond, odżywkę alterry granat i aloes, miód, cytrynę i jedną kapsułkę oleju z wiesiołka i kilka kropel oliwy z oliwek i cóż... Włosy odbijają mi od nasady już schnąc (a z moją długością i tym, że zakręcić u mnie cokolwiek to katorga to jest dziwne i bardzo mnie cieszy), błyszczą się jak psu nos, są fajne gładkie, sypkie i lekkie Chyba będę sobie robić podobne akcje co tydzień, bo jak na razie to robię jak nie jadę do TŻ i mam za dużo wolnego czasu 
Cytat:
Napisane przez Ag4
Piękna!!
Zdecydowanie zostaw!
SZykuje się jakaś okazja?
Widzę, że już dostałaś odp. dot. glutka, ale dodam jeszcze od siebie, że ja czasami dodaję go do masek  Nakładam na włosy na jakieś 30 min (lub dłużej jeśli mam czas) i spłukuję  Czasami jak robię żel lniany i długo stoi to zużywam właśnie w ten sposób, polecam
Który to tusz lovely? ten żółto niebieski?
Z Paese polecany był akrylowy utwardzacz do paznokci i wiosenna mgła pudrowa do twarzy
Obie są piękne!!
Nie potrafię doradzić której się pozbyć.
Zobacz która będzie Ci bardziej pasować do butów/ciuchów i ile masz czarnych a ile karmelowych toreb
ja bym zostawiła czarną bo mam 3 karmelowe 
|
Zazdroszczę Wam tych toreb z całego serca Też bym chciała 
Ogólnie rzecz biorąc mam teraz problem z TŻ- mam problem z punktualnością, czasem niewygodne sprawy odsuwam w czasie, myślę że mam więcej czasu niż faktycznie i z tego powodu zawaliłam pewną sprawę, opóźniłam z mojej winy pewną rzecz, która była bardzo ważna dla mojego TŻ i teraz w ramach ukarania mnie stosuje metodę olewania... Ciężko mi cholernie, zastanawiam się czy to koniec, czy może jednak dalej mnie kocha.... Obiecałam poprawę, chcę się teraz nauczyć załatwiania takich spraw od razu a nie odwlekania na święty nigdy, ale to jaki oschły, nieobecny, obcy i uszczypliwy jest teraz dla mnie TŻ jest wykańczające...
|
Nie palę od 15.03.2015 
"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018 
Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
|