|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
my jutro mamy gości- rodzice, teściowa i mój brat z dziewczyną 
już rosół mam, makaron, też, buraczki się gotują, marchew z groszkiem gotowa (szkoda, że ja nie zjem )ziemniaki na kluski śląskie ugotowane,a gulasz właśnie się robi jutro tylko podgrzeję, ugotuję brokuła i gotowe tylko jeszcze sprzątanie bo P. w pracy
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Że wam się chce w nocy wstawać i siedzieć przy kompie?  u nas zawsze mąż przewija, a ja siedzę w łóżku jak królowa i czekam na moją księżniczkę 
|
ja też na łóżku, ale mam lapa by nie zasnąć 
co do tej reklamy to ja na niej raz ryczałam, że przyjdzie jaka s piczka i mi Mikusia zabierze
Cytat:
Napisane przez matallewar
Od wczoraj nie było kupy, za to jęki, płacze i prężenie. Dziś w końcu zrobiła kupę, to praktycznie sam śluz zabarwiony na zółto 
Tż mni namawia na mm, żeby sprawdzić, czy to moje mleko jej szkodzi....
|

Cytat:
Napisane przez passion80
i tak, przeżywam, jak pomyśle o pracy, że muszę Ją zostawić  czas zasuwa, korzystam z każdej chwili kiedy jest taka malutka i najbardziej mnie potrzebuje 
|

Cytat:
Napisane przez LaLoca
Drażni mnie takie kp i mam ochote zrezygnowac zeby miec wiecej czasu ale z drugiej strony szkoda mi tę więź zrywać. Źyje nadzieja ze po rozkreceniu sie laktacji szybciej bedzie sie najadac.
|
jak przybiera i śpi po karmieniu to nie rezygnuj- mój przybrał za mało, później stał w miejscu dopiero na mm ruszył, mimo, że mi siurka z cyców, on wisiał cały dzień, niby słyszałam, że łyka, przystawiam dobrze- nie wiem czemu tak w poradni laktacyjnej pani mówiła, że on nie ma siły ciągnąć cyca no i po cycu nigdy dłużej niż 15minut mi nie spał tylko w nocy, a tak to płakusiał
Cytat:
Napisane przez tassia
motyl ja tez rycze jak sobie wyovraze ze dziectak szybko rosnie
szczegolnie ze znow wychodzi na to ze z mojego macierzynskiego nici i bede musiala za jakies 3tyg maks wrocic do pracy
|
i co z Maciusiem?
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85
ps. z ostatniej chwili: ODETKAŁAM CYCA! 
|
ufff 
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Wszystkie koleżanki mi mówią: Wróciłyśmy z utęsknieniem do pracy, żeby odpocząć 
|
trochę smutne ja jakby nas było stać to bym chętnie w domu siedziała z dziećmi ale nas nie stać wię za rok Mikuś z teściową zostanie 
Cytat:
Napisane przez LaLoca
Ostatnio parę osób narzekało na butelki TT, a ja właśnie, że jestem zadowolona. Super jest. Wygodna, łatwo się myje i nigdy nie zdarzyło się, żeby gdzieś bokiem pokarm wyciekał. Musicie źle zakręcać, albo jakiś felerny model. Nasza butla ma dodatkowo czujnik temperatury pokarmu i bardzo jestem z tego rozwiązania zadowolona 
|
ja też jestem zadowolona 
Cytat:
Napisane przez papuga_69
Podniosłam Antka a ten narzygał mi na klate  Kochany synek  .
|
mój TZ-owi nasikał na policzek 
Cytat:
Napisane przez LaLoca
Ej wiecie co  jeszcze rano narzekałam, że nie mam pokarmu a przed chwilą nacisnęłam tą leniwą pierś i trysnęło  chyba się rozbujało
.
|
super 
ja też jak naciskam to leci, a mały nie dojada ale dupa! walczę dalej ważne by choć pół na pół jadł moje santa milś ( ) z witaminkami
|