Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus
to tak te zakolanówki są wprost urocze, na pewno sobie sprawię, choć nie wiem do czego je będę nosić 
|
Cytat:
Napisane przez sowaaaaa
no właśnie  ponawiam pytanie z końcówki poprzedniego wątku  z czym je nosicie? bo zawsze mi się podobały ale nie umiem ich z niczym fajnie zestawic 
|
Ja noszę zakolanówki tylko pod spodnie
Kupiłam biedronkowe chyba 2 lata temu - 2 szt - jedne cieńsze, grafitowe z kokardką, drugie grubsze, czarne i jakość zależała od rodzaju. Pierwsze sięgały mi tak jak trzeba czyli sporo za kolana, a jak mocniej naciągnęłam to i do połowy uda jak ciepłe pończochy. Te grubsze, mocno naciągnięte z ledwością do kolana i bez przerwy się zsuwały, a po praniu się sfilcowały, zmechaciły i bardzo skurczyły, teraz są to tylko dłuższe skarpety Później w ofercie były kolorowe zakolanówki we wzorki w stylu skandynawskim i skusiłam się na jedną parę (szaro-różowe w prążki i gwiazdki), które również sięgały mi do kolan a po praniu się skurczyły tak, ze robią za dłuższe skarpety. W sumie mogą być i skarpety, bo wzorki naprawdę urocze, pamiętam jak wróciłam chyba 2 dni później po drugą parę biało-czarna to ani śladu nie było po nich 
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1380906304 Wydaje mi się, ze te szare ze zdjęcia to te grube, mocno filcujące się, które kiedyś kupiłam Tylko wzorek inny. Trzeba będzie je zmacać, jak to te grube to nie wezmę 
Cytat:
Napisane przez Agoorka
Te zakolanówki są fajne, choć u mnie w zeszłym roku nie cieszyły się popularnością i kupiłam je na przecenie za 3 zł. Inną kwestią jest to, że jeszcze ich nie miałam na sobie  . Nie mogę znaleźć na necie tych pomadek Bell i zastanawiam się, czy to nie jest czasem ich klasyczna wersja, którą jeszcze pamiętam sprzed lat
|
A to nie chodzi przypadkiem o tą:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...amy-shine.html tylko, że w innym opakowaniu dla biedronki? Tak mi się wydaje, że Bell robi teraz dla B kolorówkę pod nazwą "Ladycode"...
Cytat:
Napisane przez Winona
Kupiłam dziś nowe Bon Creme Owoce i śmietana, jest to przysmak ze śmietany ukwaszonej. Dostępne smaki to wiśnia, czekolada z pomarańczą, jagoda i truskawka. Jeszcze nie otwierałam 
|
Ooooo.... To jakieś nowe smaki Tzn. że tarty malinowej już nie ma i nie będzie? 
Cytat:
Napisane przez Esti10
Ja dzis skoczylam po swiezy chlebek i zobaczylam nowe smaki tych slodkich ciastek z ciasta francuskiego owoce lesne z kremem i klonowe nadzienie z migdalami oba pyszne 
|
Chodzi o ciastka tzw. grzebienie? Bo próbowałam kiedyś z budyniem i owocami leśnymi. Wiem, ze był jakiś drugi smak, tez budyniem i czekoladą, chyba Tego czekoladowo-budyniowego nie próbowałam, ale z owocami leśnymi i budyniem dobre Mimo, ze ten budyń mi jakoś przeszkadzał w składzie, zanim nie spróbowałam 
Dziękują za gazetki Kosmetyczna nawet mnie zaciekawiła, zwłaszcza te szampony Deba i kule musujące. Jak ktoś zastanawia się nad zakupem suszarki to polecam Ja mam z jakiejś wiosenno-letniej oferty suszarkę z dyfuzorem i jestem naprawdę zadowolona Ta z obecnej oferty ma takie same funkcje jak moja, więc za 30 zł warto.
Mam pytanie o kurtkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1380906304 może ktoś napisać, jakie są rozmiary (akurat zdj błyszczy się w tym miejscu i nie mogę odczytać)?
Spodobała mi się wizualnie, na zdj prezentuje się naprawdę ładnie - klasyczna, prosta nieprzekombinowania. Ciekawe jak w rzeczywistości I czy kaptur z futerkiem się odpina? Nie lubię tych futerek, bo się potwornie filcują i zlepiają w "strąki"
|