|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez kaska87
my jutro mamy gości- rodzice, teściowa i mój brat z dziewczyną 
już rosół mam, makaron, też, buraczki się gotują, marchew z groszkiem gotowa (szkoda, że ja nie zjem  )ziemniaki na kluski śląskie ugotowane,a gulasz właśnie się robi  jutro tylko podgrzeję, ugotuję brokuła i gotowe  tylko jeszcze sprzątanie bo P. w pracy 
ja też na łóżku, ale mam lapa by nie zasnąć
co do tej reklamy to ja na niej raz ryczałam, że przyjdzie jaka s piczka i mi Mikusia zabierze

|
Kasiu, perfekcyjna pani domu z Ciebie  Co tam, że z dzieckiem u cycka 
A z tym, że nasi mężczyźni kiedyś przedstawią mamusiom swoje wybranki, to dokładnie dziś o tym samym myślałam, jak młodego przebierałam i stópki całowałam, mówiąc: oj, złamiesz mamusi serduszko, jak przyprowadzisz dziewczynę, która mi ciebie zabierze - coś w ten deseń 
Cytat:
Napisane przez tassia
Motyl my mamy identyczny podzial obowiazkow . tz sie nawet smieje ze on na pol spiaco zmienia pieluche, wsadza malego w rakiete, przynosi mi do lozka i jak slyszy zasysanie to usypia 
ja mlodego odkladam do lozeczka
co ciekawe moj dziec w nocy je 15minut maks
kurde nie mam kombinezonu na teraz
mialam taki 56 ale juz dziec wyrosl
a teraz patrze i mam 3kombinezony na 68 i 3 na 74 w ktoryc Macius sie mega topi
musze kupic jeszcze taki 62 ehhh
wydatki wydatki a macierzynski w dupie  
|
Z przebieraniem pieluchy to też częściej TŻ wstaje, potem podaje mi Julka do bufetu i zasypia. Teraz jest git, bo to pracy chodzi na 14.
Mój je różnie Długo też się zdarza, wtedy oboje zasypiamy, co dla mnie jest trudną sztuką, bo muszę pilnować, żeby me cyce Julka nie przydusiły.
Co do kombinezonów to u nas tak samo Z H&M 62 jest jeszcze za duży, a że to H&M więc jest jak 68 niemal Ubieram młodego na cebulkę - mam grube dresy, sweter z kapturem, czapa, a pod spodem pajac, body, przykrywam grubym kocem i nie marznie 
Cytat:
Napisane przez tassia
jaki seans zawitkowskiego?
opowiedz!
ja mam tak samo
moja mama i tesciowa od kopa mi uspokajaja dziecko a ja sie morduje i g. z tego wychodzi
lacznie z tym ze dzis pierwszy raz udalo mi sie go kangurowac bo takto afera byla
spiewam mu, kolysze, tule, caluje i kurde on chyba mnie nie lubi zbytnio
|
No coś Ty! 
Cytat:
Napisane przez badzia987
Witam się i ja
Wczoraj tak mnie te pachwiny bolały na noc, że poprosiłam TŻ-ta o umycie nóg i ubranie piżamy bo jakby mnie połamało.
Stwierdzam: będzie bolało 
|
Biblijnie się zrobiło