2013-10-05, 16:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez puchatkowa
To bardzo proszę o opinię bo ja na kolejny wtorek koniecznie muszę już coś zamówić bo chcę zacząć dawać marchewkę
|
raczej sie wyrobie z opinia do tego czasu 
Cytat:
Napisane przez Ag_nes
widzisz, starszy człowiek to by się pół roku wylizywał a Flo już pewnie nie pamięta
Ach dzieje mi się z dzieckiem to co u Sofci. Przylepa jak nie wiem. W nocy muszę ją za ręke trzymac inaczej się budzi, a najchętniej by spała całą noc przy cycku  chce być wtulona, bawi się tylko jak jestem z nią. Jak zostaje sama to zaraz krzyczy  długo to u Was trwało ? Przepraszam, że nie jestem na bieżąco ale może znalazłaś na to złoty środek ?
z pierdami to był żart, bo to za prymitywne na tytuł. Może Radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą lub Pierwsze ząbki i obiadki, jak nam dobrze w roli matki 
|
no pewnie ze nie pamieta, nacpany "chodzil" non stop (ja go nagralam, bo to naprawde smiechu warte bylo, jak on na fazie byl...)
podobno duzo dzieci ma taka faze. nie wiem, jak u Ash, ale slyszalam, ze trzeba dac dziecku do zrozumienia, ze mamusia jest, a to samo przejdzie... tylko niestety moze trwac pare tygodni 
tytuly fajne, ale pierdy tez mi sie podobaly
|
|
|