Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-06, 07:43   #2137
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Słoń, pajączek - wg mnie na później, "Moja pierwsza książka o słowach" czy o liczbach - w ogóle brak zainteresowania u T., a mamie się dziko podoba .
A wiesz, że o Biedronce nie ma (podjarałam się jak o niej pisałaś)

"Różnimisie" - bardzo Torres lubi. Teraz wyszło "Robimisie", mam zamiar nabyć.

u nas top:
i cała masa kitów....

teraz patrzę na wydania. mamy Entliczka Pentliczka w trzech wersjach, ale tylko z jednej chce mi się czytać (spójne ilustracje, jest o czym opowiadać, co pokazywać).

Np. seria Pacynkowe bajeczki http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/175...-bajeczki.html, nie znoszę jej czytać (głupi, po prostu głupi tekst dziwne ilustracje), ale Torres uwielbia ją jeść
o dziekuje za liste, uwielbiam ksiazki i mam zamiar kupowac hurtowo

ta pacynkowa tez mam, o koniku, dostalam w prezencie i tez jej nie lubie - pacynka fajna, ale te teksty bzdurne do czytania

Faktycznie o biedronce nie ma - a ksiazeczka tez na pozniej, do nauki godzin bezczelna biedronka chciala sie bić, ale kazdy rywal byl dla niej za maly

Podobaja mi sie tez kolory Erica Carle - ale tam nie ma czytania, dopasowuje sie dolna karteczke z kolorem z gorna z obrazkiem

Ta z gorylem jest do zabawy ruchowej czyli wyginanie ciala jak to robia zwierzatka i jeszcze mam o robaczku swietojanskim, ktory szuka innych swiecacych przyjaciol

Mam zamiar kiedys jeszcze dokupic kilka z tej serii