Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Październik - Kazar, Reserved, Top Secret, H&M, Atmo, Freya
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-06, 15:18   #2
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Październik - Kazar, Reserved, Top Secret, H&M, Atmo, Freya

1. Szpilki marki Kazar w rozmiarze 37. Szpilki są nowe, nigdy nienoszone, jedynie przymierzone. Z pudełkiem i zapasowymi flekami. Wykonane są ze skóry, zarówno na zewnątrz, jak i w środku. Na mnie za małe. Jako, że to drogie obuwie, proszę tylko o poważne propozycje.

Wymiary:
Długość wkładki: 24 cm
Wysokość obcasa: 14 cm
W tym platforma: 3 cm

2. Śliczna koszula koronkowa marki Top Secret, rozmiar M, stan bardzo dobry.

3. Sukienka wieczorowa marki H&M, rozmiar 42 (ale to zdecydowanie 40), elegancki szaro-beż, sukienka z baskinką, gorsetowa, z odpinanymi ramiączkami. Sukienka jest NOWA, nigdy nie była założona, ale nie ma już metek. Tylko za inną sukienkę.

4. Niskie czarne koturny zamszowe marki Streetfeet (sieciówka Altero), rozmiar 38, buty są nowe, nigdy nie były założone. Oddam za coś super.

5. Sukienka wieczorowa marki Jacqueline Riu (sieciówka), rozmiar 42 (ale miałam ją na sobie nosząc 40 i była dobra), czarna, byłam w niej tylko raz, na swojej studniówce i od tamtej pory wisi w szafie, teraz jest na mnie zdecydowanie za duża. Jest naprawdę piękna i robi wrażenie, a przynajmniej zrobiła w moim przypadku ; ) Kosztowała ponad 200 złotych, więc oddam tylko za coś fajnego.

6. Sukienka koronkowa marki H&M, rozmiar 40, krótki rękawek, nowa, ale bez metek. MOJA IDENTYCZNA, ALE W KOLORZE CZARNYM!

7. Klasyczny beżowy trencz marki H&M, rozmiar 44, jest w stanie bardzo dobrym, nosiłam go jakiś czas. Identyczny jak na zdjęciu, tylko z czarnymi guzikami.

8. Czerwone szpilki zamszowe Graceland (Deichmann) w rozmiarze 39, stan bdb, byłam w nich tylko raz, na swojej studniówce, malutkie obtarcie zamszu od wewnętrznej strony prawego buta, prawie go nie widać.

9. Sweterek w kokardki, rozmiar M, może służyć jako over, stan idealny.
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując