Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-06, 22:43   #4114
dorot_qa
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
podziwiam za bieganie, a za bieganie w zimnie podwójnie a zawsze byłaś wysportowana czy zaczynałaś biegać od momentu "nienawidzę biegania" ? bo zastanawiam się, czy po czasie i ja byłabym w stanie przekonać się do tego sportu
Tak naprawdę do niedawna nienawidziłam biegać, bo miałam uraz ze szkoły - zawsze byłam w tym najgorsza, biegałam najwolniej, nie mogłam złapac oddechu, miałam kolki... ogólnie ujmijmy to tak, lubię sport, ale nie jestem jakas wybitna. robię to raczej dla siebie, nie dla wyników. Lubię pływać, jeździć na nartach, na rowerze...

Biegam od kwietnia, początki były masakryczne, ale najważniejsze, to się nie przejmować złymi momentami... Na początku nawet 200m nie mogłam przebiec a dzisiaj przebiegłam 3,5 km.

Czasem się zmuszałam, zwłaszcza jak była zła pogoda. a teraz jak zrobiło się zimno, to po prostu wydałam kasę na ubrania termoaktywne i już nie mam wymówki jak spadnie śnieg to przerzucę się chyba na bieżnię elektryczną, bo nie wiem czy nie musiałabym mieć specjalnych butów na śnieg

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora