Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-07, 11:08   #2014
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
U nas jedna wielka doopa Niniejszym z dniem dzisiejszym zakończyłam karmienie piersią . Przepłakałam cały ranek bo do kp podeszłam bardzo ambicjonalnie i chciałam małą za wszelką cenę karmić swoim mlekiem. Dziś obudziłam się z temperaturą 39,5 stopnia,rozsadzającym bólem głowy i dreszczami. . Pojechaliśmy do rodzinnego a tak na wejściu antybiotyk x3 dziennie,lek przeciwzapalny x2 dziennie, przeciwgorączkowy i przeciwbólowy i skierowanie na cito do chirurga. Mała od jakiegoś czasu masakrowała moje sutki.W prawym aż wyrąbała dziurę Przy karmieniu bardzo bolało ale mimo wszystko chciałam utrzymać laktację. Dostałam ochrzan od doktorki,że tak zwlekałam z przyjściem i,że mogłam sobie zrobić krzywdę.
Dostała dziś już 2 razy mm i nie chciała go pić -moja laleczka szukała cysia

Ja piłam późnym wieczorem po ostatnim karmieniu Ewy które u nas przypadało na godz. ok. 23 całą butelkę 500ml Karmi Kolejne karmienie przypadało nam ok. 2-3 w nocy. Madziu ja sobie tak rozbujałam karmienie tym Karmi,że teraz na raz ściągam 90ml-120ml mleczka i wylewam do zlewu

Serdeczne gratulacje

A nie da rady podtrzymać laktacji do czasu wyleczenia zapalenia?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora