Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od dzis biegam aby schudnąć!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-07, 13:45   #780
tekila901
Zakorzenienie

Dot.: Od dzis biegam aby schudnąć!!!

Cytat:
Napisane przez Psotka87 Pokaż wiadomość
Ale jesz dalej te chipsy czy już nie? Bo jak tak to nic dziwnego że samo bieganie nie działa cudów
Ja biegam 3x w tygodniu, pozostałe 3x ćwiczę z Jillian, trzymam luźną ale zdrową dietę i chudnę.
właśnie już nie jem! ponad rok, czasem tylko raz na jakiś czas. ale jak miałam 13-14 lat, to chipsy jadłam nałogowo i wtedy ta oponka się ukształtowała. bieganie pomaga ogólnie na spadek wagi (uda i biust od biegania bardzo zmalały, łydki za to urosły, co nie do końca mi się podoba), ale nawet w połączeniu z ćwiczeniami na brzuch dalej mam brzuch ludzika Michelin! ten tłuszcz jest nie do ruszenia!
Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. widze na watku zmiany. nowe twarze. dobrze

ja dzis szperam, szukam wiedzy o ciuchach do biegania na teraz i na zimę. na razie biegalam w krótkich spodenkach i bokserkach, a 2 razy z rzędu przemarźnięcie skutecznie wybiło mi z głowy bieganie w bawełnie. tylko nie ma nic cieplejszego. tzn mam kurtke softshell ale jest mi w nie zbyt gorąco. co polecacie?

myslalam o legginsach i bluzce z długm rękawem...czy zbyt cienko? eh trochę kosztują te ciuchy a lidlowskie juz wykupione. za późno się obudziłam.

ja biegam w weekend dłuzszy dystans 7-8, a w środku tyg po pracy 3-5km. gdy jestem wypoczeta biega mi się przyjemniej niż po pracy.

wy twardo w terenie bedziecie zima biegały? ja myslalam nad bieżnią na siłowni. jak tu biegać w zaspach?

ja też mimo biegania, ćwiczeń i ogolniego -17kg maćka nadal z przodu mam i jak biegnę to mi skacze
możesz przeplatać
dla mnie zawsze najważniejsze to zabezpieczyć szyję! bez zasłoniętej szyi szybko łapię grypę, ból gardła i inne niemiłe paskudztwa...