Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie zrobić KURS? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-09, 21:18   #423
izus_ka
Przyczajenie

Dot.: kursy paznokci

Wiec skoro i na tym można zarobić to po co te teksty o wielkiej pasji, zamilowaniu i ze mam sobie darowac. to ze teraz bardziej patrze na ewentualne zarobki i nie jestem pasjonatka to wcale nie znaczy ze sie w to nie wciagne

Cytat:
Cała jestem w strachu
pochlebia mi to

Cytat:
To niestety ja jestem zaganiana jednymi studiami, drugimi studiami, jedną pracą, drugą pracą, jednym adoratorem, drugim adoratorem.

Albertynka jest zaganiana kursantkami.

Awa jest zaganiana imprezami i paznokciami.

Villemcia, chilanes, mona, karolka, madzia zaganiane setką innych rzeczy ale wszystkie jak jeden mąż rzucimy wszystko i pospieszymy Ci z pomocą.
Bo te setki wątków,kóre do tej pory spłodziłysmy Tobie nie wystarczają.
a jednak siedzisz przed kompem i marnujesz swoj CENNY czas na dogryzanie i obrazanie mnie (napisanie nazwy kursu albo konkretna odpowiedz na inne pytanie zajmuje 3min) w wypowiedzi której napisanie zajmuje cie z pewnoscia wiecej niz 3min

Cytat:
Czy nie mozesz zasięgnąć w wyszukiwarce?
w wyszukiwarce wyświetlają sie strony firm oferujacych kursy a nie sadze zeby byly tam opinie obiektywne; wyswietlaja sie tez rozne fora a wydaje mi sie ze istota takiego forum jest wymienianie doswiadczen odpowiedz na pytanie i przedewszystkim podzielenie się posiadana wiedza

Cytat:
Cieszy nas to niepomiernie.
mnie tez cieszy niepomiernie ze stanowie obiekt waszej radosci
izus_ka jest offline Zgłoś do moderatora