2013-10-07, 18:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez kaska87
dostałam wypłatę-80% buuuu  zapłaciłam rachunki i zostało mi 900zł   smutno mi 
|
moja nei starcza na opłąty
tylko śmiać się pozostało
Cytat:
Napisane przez ja :)
To może ten czas kiedy rośnie jak szalony ? Akurat pisałaś, że 3 tyg skończył to by się zgadzało.
Na zajęciach z doradcą laktacyjnym mówili nam, że to trwa maks kilka dni koło 3 tygodnia (i później jeszcze ale nie pamiętam kiedy dokładnie) i dziecko w tedy chce jeść niemal cały czas i żeby się nie przejmować tylko dawać jeść kiedy chce i że szybko ma przejść 
|
skok rozwojowy?
Cytat:
Napisane przez maharet1092
Ja mam kilka par spodni sprzed odchudzania z przed kilku lat(a ważyłam 4 kilo więcej niz teraz) i też się nie wciskam.
To ja nie kupuję, na spacer pójdę w dresach, a na jakieś wyjście do sklepu czy lekarza wezmę legginsy ocieplane i spoko.Nawet się tym nie przejmuję, że mi sweter tyłka nie zakrywa.Tu gdzie mieszkam jest dość luźne podejście do ubioru wiec się nie przejmuję.Dopiero w okolicach świąt kupię ze 2 pary dżinsów bo muszę jechać do PL do szkoły.
No chyba, że schudnę. jem może z 1000 kcal.
|
ja przez pierwsze tygodnie chodziłam w ciązowych
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Ja w tym roku też muszę nowe oficerki se fundnąć, ale jak pomyślę, że trzeba wydać ok. pięciu stów, to mi się słabo robi
Postawiłam na swoim i też chyba będziemy mieli sesję, choć A. jest przeciwny i wali teksty: "nie masz na co pieniędzy wydawać?!" a po chwili wraca do oglądania na All skórzanych foteli do auta 
Okazuje się, że u takiej babeczki sesja nie jest wcale droga - max. 400 zł. Tylko chyba zdecyduję się na sesję niemowlęcą, jak Julek już będzie siedzący i bardziej przytomny  Jakoś te zdjęcia mnie bardziej urzekły.
|
ale pewnie parę lat pochodzisz
ooo, fajnie, pokaż link
|
|
|