Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo duzy problem. Jest coraz gorzej.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-07, 17:50   #10
tempting
Rozeznanie

Dot.: Bardzo duzy problem. Jest coraz gorzej.

Cytat:
Napisane przez CzarnyAniol88 Pokaż wiadomość
tyle dobrze. Najgorsze jest to ze nikt mnie nie rozumie, kazdy mowi nie przejmuj sie nie boj ale niestety ja nie moge mimo ze sie staram
znam to, mi mówili "rozgadaj sobie", "nie przejmuj się", "musisz się przełamać" i nikt za chiny nie rozumiał, że ja już swoich lęków i nerwów nie kontroluję i to działa niezależnie ode mnie. Tyle, że u mnie moje lęki da się rozwiązać prostym "nie masz ochoty - nie rób tego, jesteś wolnym człowiekiem, nie musisz się tłumaczyć z każdej decyzji, nie to nie" a u Ciebie problem jest znacznie większy. Ja na pierwszej wizycie u psychologa przeryczałam całe godzinne spotkanie chociaż wydawało mi się, że nie mam aż tak wielkiego problemu i jaka to ja silna psychicznie nie jestem, na drugim już było ok i pewne rzeczy zaczęły do mnie docierać.

Do psychiatry na 90% Cię nikt nie wyśle, bo Ty widzisz, że masz problem, a z tego co mi się wydaje to jest jedno z kryterium - świadomość problemu jaki się ma.

Edytowane przez tempting
Czas edycji: 2013-10-07 o 17:51
tempting jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując