Nie próbowałam,ale będę musiała napewno coś poszukać jeszcze,bo zwariuje
hehe,kurde własnie ja czuje coś,że będzie siusiak ale nie wiem.. Może to dziwnie zabrzmi ale zawsze chciałam i wyobrażałam sobie,że będę miała dziewczynkę..tak w głębi duszy o tym marzę,choć wiadomo,że synuś też będzie mój mój
Pikaso,ale wiadomość!rety! Ja bym chyba z szoku nie wyszła przez najbliższe 9 msc

3mam mocno kciuki za całą

!!
P.S. I jakie piękne będą zdjęcia z usg!
Dziękuje bardzo
Zazdroszczę!! Ja to chodzę spać 19-20 przez te mdłości i jak obudzę się siku w nocy to z 1h-2h nie umiem zasnąć. No i wstaje po 7..głupie to.
Najważniejsze to się nie stresować,choć wiem,że łatwo się mówi. Moja Mama mi wczoraj powiedziała,że jak była ze mną w ciąży to akurat byli w Grecji na wycieczce objazdowej i dostała plamień i plamiła 3 dni a lekarz jej kazał leżeć..ale nie miała jak.. no i mimo to właśnie piszę do Ciebie

także głowa do góry.Odpoczywaj jak najwięcej i wszystko będzie dobrze!!!!MUSI!

Wszystko będzie dobrze Kaorlak! Będę 3mać kciuki i jeszcze za 2 pozostałe Mamusie co też będą miały prenatalne

Znowu się nam myśle galeria powiększy i pooglądamy piękne Szkraby

dziewczyny, a ja tak sie zastanawiam, czy brać tego swojego chłopa na USG, czy Wy byłyście ze swoimi Tż'tami?
bo ja widzę, że mój to by chciał zobaczyć, ale ostatecznie zawsze jednak rezygnuje i czeka w poczekalni... mi się zdaje, że wstydzi się tak ze mną wejść do gabinetu....
jak jest u Was?
Mój Narzeczony(jeszcze 4 dni

) był ze mną od samego początku na wszystkich badaniach i świeciłam przy nim pupką gołą i cyckami heh bo raz babka mi zrobiła badanie na kozetce a później cycki zbadała i nim się obejrzałam stałam w samych skarpetkach przy nich

Na szczęscie nie mam problemów ze wstydem przy lekarzach a tym bardziej przy TŻ. A i On myśle, ze się bardzo cieszy jak moze ze mną wejść i to przeżywać.
Byłam wczoraj u Ginki ale tylko na minutke włączyła usg (1 usg przez Brzuszek

)bo mialam robione prenatalne w środę wiec nie mozna tak często.Sprawdziłyśmy serduszko-bije

Zbadała mnie na kozetce i powiedziała,że szyjka dobrzę trzyma i że zdrowa ciąża,także od razu fajniej

No i powiedziałam Jej,że ostawiłam Luteine i powiedziała,że dobrze. Przepisała mi tabletki Pregna Plus i na następną wizytę czyli dopiero 4 listopad mam zrobić znowu morfologię i mocz.
a wiecie co?
Dziś 13t1d czyli według wizażu zaczynam II TRYMESTR
:jupi :