Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-08, 09:47   #2964
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Nie próbowałam,ale będę musiała napewno coś poszukać jeszcze,bo zwariuje

hehe,kurde własnie ja czuje coś,że będzie siusiak ale nie wiem.. Może to dziwnie zabrzmi ale zawsze chciałam i wyobrażałam sobie,że będę miała dziewczynkę..tak w głębi duszy o tym marzę,choć wiadomo,że synuś też będzie mój mój

Pikaso,ale wiadomość!rety! Ja bym chyba z szoku nie wyszła przez najbliższe 9 msc 3mam mocno kciuki za całą !!
P.S. I jakie piękne będą zdjęcia z usg!

Dziękuje bardzo

Zazdroszczę!! Ja to chodzę spać 19-20 przez te mdłości i jak obudzę się siku w nocy to z 1h-2h nie umiem zasnąć. No i wstaje po 7..głupie to.

Najważniejsze to się nie stresować,choć wiem,że łatwo się mówi. Moja Mama mi wczoraj powiedziała,że jak była ze mną w ciąży to akurat byli w Grecji na wycieczce objazdowej i dostała plamień i plamiła 3 dni a lekarz jej kazał leżeć..ale nie miała jak.. no i mimo to właśnie piszę do Ciebie także głowa do góry.Odpoczywaj jak najwięcej i wszystko będzie dobrze!!!!MUSI!

Wszystko będzie dobrze Kaorlak! Będę 3mać kciuki i jeszcze za 2 pozostałe Mamusie co też będą miały prenatalne Znowu się nam myśle galeria powiększy i pooglądamy piękne Szkraby

dziewczyny, a ja tak sie zastanawiam, czy brać tego swojego chłopa na USG, czy Wy byłyście ze swoimi Tż'tami? bo ja widzę, że mój to by chciał zobaczyć, ale ostatecznie zawsze jednak rezygnuje i czeka w poczekalni... mi się zdaje, że wstydzi się tak ze mną wejść do gabinetu.... jak jest u Was?

Mój Narzeczony(jeszcze 4 dni) był ze mną od samego początku na wszystkich badaniach i świeciłam przy nim pupką gołą i cyckami heh bo raz babka mi zrobiła badanie na kozetce a później cycki zbadała i nim się obejrzałam stałam w samych skarpetkach przy nich Na szczęscie nie mam problemów ze wstydem przy lekarzach a tym bardziej przy TŻ. A i On myśle, ze się bardzo cieszy jak moze ze mną wejść i to przeżywać.

Byłam wczoraj u Ginki ale tylko na minutke włączyła usg (1 usg przez Brzuszek)bo mialam robione prenatalne w środę wiec nie mozna tak często.Sprawdziłyśmy serduszko-bije Zbadała mnie na kozetce i powiedziała,że szyjka dobrzę trzyma i że zdrowa ciąża,także od razu fajniejNo i powiedziałam Jej,że ostawiłam Luteine i powiedziała,że dobrze. Przepisała mi tabletki Pregna Plus i na następną wizytę czyli dopiero 4 listopad mam zrobić znowu morfologię i mocz.

a wiecie co? Dziś 13t1d czyli według wizażu zaczynam II TRYMESTR:jupi :

Gratuluje czy Ty przypadkiem nie udzielałaś się na wątku pmki2012?

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora