Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-08, 11:56   #2482
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
To Ty tylko dupkę masz taką idealną?
Mi się też przemiana materii zmienila po ciąży. Przed mogłam jeść co chciałam a i tak byłam super szczuplutka. A po ciąży w trakcie karmienia przez 2 lata miałam 53 kg a potem jak odstawiłam córkę to zaczęłam powolutku przybierać. I po kolejnych 2 latach już ważyłam 63 kg.
A tak serio to ja w ciąży przytyłam 23 kg a po ciąży straciłam 26 I byłam chuda szkapa 53 kg 170 cm i mega balony z mlekiem
Teraz niestety ważę sporo więcej, bo prawie 70 kg Dziś się ważyłam. No ale odchudzać się nie będę w trakcie starań. Niby gruba nie jestem, tylko taka jakaś większa Nic mi nie wisi i nie odstaje, ale z 10 kg mniej to bym wolała mieć. Mam nadzieję, że moje geny zrobią swoje i po 2 ciąży biorąc przykład z mojej mamy stracę znowu dużo więcej niż prybiorę i będę znowu szczupła Mama w wieku 34 lat jak urodziła brata to straciła wszystko co przybrała przed ciążą i była znowu laska
Zakładam, że w pierwszej ciaży organizm nadrobił to co było za mało więc dlatego tyle przybrałam. A teraz może przybiorę mniej po prostu. Wtedy ważyłam na koniec ciąży 79 kg więc mi teraz nie brakuje dużo
kolejny raz powtarzam, że to nie mój tyłek raczej wstydziłabym się wstawiać swój
Ja też przed ciążą miałam super przemianę, jadłam co chciałam, w tym pełno słodyczy. Utyłam do 78 czy 79 kg, po porodzie od razu 10 kg mniej i ostatnie pół roku straciłam kolejne 8 kg i teraz ważę 61/172 i to mi pasuje Staram się omijać słodkie i jeść zdrowe rzeczy, śmieciowe porzuciłam i jakoś się kula...
Leine jest offline Zgłoś do moderatora