Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciemność widzę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-10, 10:45   #74
Blazejow
Przyczajenie

Dot.: ciemność widzę :)

Cytat:
Napisane przez marta_so Pokaż wiadomość
Jeżeli komus podoba sie mój makijaż, to dlaczego mam nie dziękowac? To chyba normalne, każdy tutaj tak robi, tak samo każdy ma swój gust i inaczej odbiera te makijaze, nie muszą się one wszystkim podobać i po to jest to forum aby sie na ich temat wypowiedzieć, nie chodzi o to, aby wszyscy piali z zachwytu nad każdą namalowana kreseczką. Co do Twojej opinii-ok, może Ci się moj makijaz nie podobac, tylko obrażanie kogos nie jest chyba wyrażeniem opinii na temat makjiazu, nie o to chodzi na tym forum aby komus ubliżać, tylko aby wyrazic swoje zdanie na temat makijażu, sprecyzować co jest ok, co poprawić, co wygląda niefajnie i dlaczego. I to wszystko, przyjmuję każdą uwagę i opinię, nie tylko te pochlebne, ale nie zgadzam sie na te chamskie i wulgarne -jak Twoja
A jednak czytasz i nie wyciągasz wniosków, pieją z zachwytu nie nad każda kreseczka ale nad każdym makijażem... Poza tym makijaż to nie tylko kreseczki i kolorki, ale to jest obraz na twarzy z która współgra. Jak mam ocenić ten twój makijaż inaczej niż wyżej, jak widzę taką posępną i ściętą twarz z tak ponurymi oczami... . Przyjmij do serca krytykę nawet jeśli uważasz, że jest chamska może wreszcie zobaczysz w lustrze to co ja na tych zdjęciach. Chamstwo jak to nazwałaś czasami jest niezbędne żeby komuś wreszcie uzmysłowić, że żyje w nieświadomości. Jestem facetem i nie potrafię delikatniej.
Dziewczyny i tak Ci będą słodzić bo mają swoje zdjęcia na MM i boją sie krytyki i chyba to jest wasz sens na tym forum. Żyjecie we własnym narcyzowatym świecie wywalacie każdego kto myśli inaczej, cóż może to dobra terapia.

Cytat:
Napisane przez pomadka;
Świeże spojrzenie na makijaż. A to dobre.
Jeśli ci znajoma tyle o nas opowiadała to czego się spodziewałes przychodząc na to forum? Że nagle zmienimy zasady, sposób bycia pod wpływem twoich postów? Buu, nie zmienimy.
Gdzie wyczytałaś, że tyle mi opowiadała znajoma , spodziewałem się amatorskiej świeżości, a znalazłem amatorszczyznę i zadufanie w sobie.

Cytat:
Napisane przez agabi1
radzę zapoznać się z regulaminem zarówno całego forum jak i z zasadami tego działu. Twoje skrzywienie zawodowe mnie nie interesuje, jeśli chcesz tu przebywać dostosuj się do regulaminu.
Przebywać już tu nie chce, bo czuję sie jakbym wpadł w tłum nastolatek wybierających się na disco do szkoły. Nikt nie każe Ci interesować sie moim skrzywieniem zawodowym. Mnie nie interesuje czym są trolle, za dużo czasu przed komputerem chyba siedzisz.
Blazejow jest offline Zgłoś do moderatora