2007-05-10, 10:45
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: ciemność widzę :)
Cytat:
Napisane przez marta_so
Jeżeli komus podoba sie mój makijaż, to dlaczego mam nie dziękowac? To chyba normalne, każdy tutaj tak robi, tak samo każdy ma swój gust i inaczej odbiera te makijaze, nie muszą się one wszystkim podobać i po to jest to forum aby sie na ich temat wypowiedzieć, nie chodzi o to, aby wszyscy piali z zachwytu nad każdą namalowana kreseczką. Co do Twojej opinii-ok, może Ci się moj makijaz nie podobac, tylko obrażanie kogos nie jest chyba wyrażeniem opinii na temat makjiazu, nie o to chodzi na tym forum aby komus ubliżać, tylko aby wyrazic swoje zdanie na temat makijażu, sprecyzować co jest ok, co poprawić, co wygląda niefajnie i dlaczego. I to wszystko, przyjmuję każdą uwagę i opinię, nie tylko te pochlebne, ale nie zgadzam sie na te chamskie i wulgarne -jak Twoja
|
A jednak czytasz i nie wyciągasz wniosków, pieją z zachwytu nie nad każda kreseczka ale nad każdym makijażem... Poza tym makijaż to nie tylko kreseczki i kolorki, ale to jest obraz na twarzy z która współgra. Jak mam ocenić ten twój makijaż inaczej niż wyżej, jak widzę taką posępną i ściętą twarz z tak ponurymi oczami... . Przyjmij do serca krytykę nawet jeśli uważasz, że jest chamska może wreszcie zobaczysz w lustrze to co ja na tych zdjęciach. Chamstwo jak to nazwałaś czasami jest niezbędne żeby komuś wreszcie uzmysłowić, że żyje w nieświadomości. Jestem facetem i nie potrafię delikatniej.
Dziewczyny i tak Ci będą słodzić bo mają swoje zdjęcia na MM i boją sie krytyki i chyba to jest wasz sens na tym forum. Żyjecie we własnym narcyzowatym świecie wywalacie każdego kto myśli inaczej, cóż może to dobra terapia.
Cytat:
|
Napisane przez pomadka;
Świeże spojrzenie na makijaż. A to dobre.
Jeśli ci znajoma tyle o nas opowiadała to czego się spodziewałes przychodząc na to forum? Że nagle zmienimy zasady, sposób bycia pod wpływem twoich postów? Buu, nie zmienimy. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Gdzie wyczytałaś, że tyle mi opowiadała znajoma , spodziewałem się amatorskiej świeżości, a znalazłem amatorszczyznę i zadufanie w sobie.
Cytat:
|
Napisane przez agabi1
radzę zapoznać się z regulaminem zarówno całego forum jak i z zasadami tego działu. Twoje skrzywienie zawodowe mnie nie interesuje, jeśli chcesz tu przebywać dostosuj się do regulaminu.
|
Przebywać już tu nie chce, bo czuję sie jakbym wpadł w tłum nastolatek wybierających się na disco do szkoły. Nikt nie każe Ci interesować sie moim skrzywieniem zawodowym. Mnie nie interesuje czym są trolle, za dużo czasu przed komputerem chyba siedzisz.
|
|
|