2013-10-09, 09:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez klarites
Oj Hawwo, tak, zdecydowałam się z pełną świadomością ryzyka, ale nie sądziłam, że bromergon aż tak słabo działa
No i do końca walki miałam nadzieję, że uda mi się utrzymać karmienie samą piersią (o ja naiwna). Przy moich nawałach bałam się dać butlę zamiast piersi nawet na jedno karmienie, bo też bym się zastoju dorobiła. Kicha ogółem, nie umiałam tego rozegrać inaczej
A jak u Ciebie? 
|
Ja dziś przed 4 obudziłam się z pełnymi cycami, mała zjadła z jednego, z drugiego popiła i dotrwałyśmy do 8.30 Na razie ciągle mam na koncie 4 zapalenia i liczę, że więcej nie będzie 
Cytat:
Napisane przez ada32
hmmmm......
Gabriel spi...i śpi......od wczoraj ..jak zasną o 22 to pierwsze karmienie było o 6 rano..i nadal spi...a to przecież po 10 już 
i głośno jest bo przecież sprzatanie sypialni i telewizor bo bajki młody ogląda(zawsze rano Bolek i Lolek leci...Wiktor uwielbia..i tylko tą bajke)) ...a on ani drgnie...
o co kaman? 
|
Ciesz się, że śpi Moja w zeszłym tygodniu potrafiła spać na spacerach dwa razy po 2h, a to się nie zdarza u nas W tym tygodniu już wszystko wróciło do normy 
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Witam się w kolejnym wątku...
Niestety jestem podziębiona. Trochę mną telepie i gardło boli okrutnie
Kuba zrobił dzisiaj w nocy psikusa i budząc się o 1 na karmienie zastałam Go z głową pod przewijakiem... Jak On się obrócił o 180 stopni to nie wiem...
A teraz smacznie śpi (tzn za chwilę pewnie się obudzi, bo już zaczyna główką kręcić), więc siedzę jak mysz pod miotłą... Wczoraj mało co spał w dzień i był nie do wytrzymania, więc po cichu liczę na to, że skoro teraz ładnie drzemie, to dzisiaj będzie lepiej...
|
Zdrowiej 
A do obkręcania się przyzwyczajaj, ja rano wstaję zdziwiona, jak mała leży tak, jak ją położyłam
|
|