Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik a odżywianie - czy widzicie jakieś zależności?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 12:15   #25
Antymionka
Moderator

Dot.: Trądzik a odżywianie - czy widzicie jakieś zależności?

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Oj, stan jelit naprawdę może być widoczny na twarzy. Zdecydowanie trzeba o nie dbać, nie mówiąc już o tym, że kiepskie trawienie jest po prostu strasznie niekomfortowe.

Polecam Tylko pamiętaj, żeby zalać je wrzątkiem i energicznie zamieszać, żeby je zabić.
Ja na przykład lubię je pić z mlekiem, wtedy są całkiem smaczne Niektórzy wybierają wersję z kakao czy kawą rozpuszczalną.

Z białkiem trzeba uważać, bo rzeczywiście przy jego dużych ilościach może pojawić się wysypka, nawet u osoby, która nie wie, co to trądzik.

Teraz jest trochę mniej rygorystyczna, ale nadal staram się przestrzegać pewnych zasad i dostosować odżywianie do pory roku i stanu zdrowia
Do tego pomagał mi sport na świeżym powietrzu, a teraz jak na złość jestem chora... Ale jak wyzdrowieję, na pewno powrócę do ruchu
Jest też mapa twarzy, która pokazuje, jak mamy wypryski np. na czole to jest od tego i tego produktu. Kiedyś taką widziałam ale nie wiem jak się nazywa ;/
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora