Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 18:03   #2783
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny..
Ja doslownie na sekunde z telefonu do Was pisze.. Zuza ciagle zle sie czuje, absorbuje mi cale dnie.. Nawet chwili dla siebie nie mam, sie zrobila przylepa w tej chorobie ciagle przy mnie siedzi..

Jestem po wizycie u gin.. Na ten etap ciazy niby wszystko ok, to jest 6 tydz, ale serduszka jeszcze nie slyszalam.. Mam przyjsc 31 pazdziernika na kolejna wizyte i zobaczmy, co bedzie.. Dal mi duphaston, bo cos zaczelam plamic wczoraj.. Wprawdzie nie czerwona krwia, ale zalecil odpoczynek no i dupka.. Czyli historia z ciazy z Zuza sie powtarza.. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze.. Powiedzial, ze mam sie nie matrwic, bo na ten tydzien jest wszystko w normie.. A termin porodu wyznaczyl mi na 2 czerwca.. Dzien przed moimi urodzinami.. zobaczymy..

Trzymajcie sie wszystkie, mam nadzieje, ze w koncu znajde dla Was dluzsza chwile..
Fajnie, że wszystko z ciążą dobrze oby plamienia jak najszybciej znikły
a kiedy miałaś OM?

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora