Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 18:59   #306
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

nasz się bawił spokojnie 40-60 minut a od tygodnia drze się po 2 minutach:/
no to wiem jaka perspektywa przede mną

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
Pewnie nie pamiętacie, ale pisałam wam kiedyś, ze musze małego odstawić od piersi na dwa tygodnie, bo miałam brać antybiotyk na zęba. Byłam ostatnio na konsultacji u innego dentysty i okazało się, że żaden antybiotyk nie jest potrzebny i leczenie pod mikroskopem też nie, ale okazało się, że poprzedni dentysta zostawił mi w zębie jakieś złamane narzędzie i od tego wdało się zapalenie Na szczęcie wszystko da się jeszcze uratować szczęśliwa jestem bardzo
masakra z tym dentystą
ja mam antybiotyk teraz, i mogę karmić

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Boze.. Pytanie.. Chciala otruc swoje, cudze czy zamieszany byl jeszcze kto inny?!
Ale jak mozna kupic otwarte mleko
mnie to akurat średnio dziwi, bo wyobrażam sobie sytuacje w której potrzebująca matka, która oszczędza jak może znajduje okazję na mm i chce z niej skorzystać. mleko mogło być otwarte, ale wciąż ważne, a zostało wystawione na sprzedaż bo nie przypasowało innemu maluchowi..
humpback jest offline Zgłoś do moderatora