2013-10-09, 21:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzień za dniem mija roczek - czas postawić pierwszy kroczek. Mamusie XI-XII 201
Cytat:
Napisane przez mad85
Witam sie na nowym wątku i ja  i od razu przychodzę z problemem. Mój 5 i pół letni synek cofnął się w rozwoju dosłownie. Jest zazdrosny o małą i cały czas próbuje zwrócić na siebie uwagę. Sam się ubierał,zasypiał a teraz porażka do wszystkiego ja.
I teraz nie wiem czy się chwalę czy żalę ale Marysia wstaje z 10 razy na minutę przy wszystkim tak więc oczy dookoła głowy, nie mówiąc już o tym że wymęcza mnie taki tryb dnia 
|
oby szybko m przeszlo 
moja tez przy wszystkim staje, najgorsze ze poluje na psa i lapie sie go zeby wstac, a on hyc i go nie ma a ona klap na pupke i nie tylko 
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
A w efekcie ja wykończyłam 
Jakem matka przełożona
Idę zaktualizować listę.
A! I melduję, że jestem bezzębna. Podwójna dawka znieczulenia, jeden ruch i ząb wyszedł. No dobra, dwa ruchy, bo przy pierwszym szarpnięciu, tak jak podejrzewałam, ząb się pokruszył  Jestem lżejsza o 200zł. Plus 55 w aptece na leki dla Ewki 
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Wykazałam się wielkim sercem i zostawiłam osoby udzielające się powyżej 5 postów  Odstrzeliłam 3 sztuki.
|
witaj bezzebna  
co do schematowv zywienia hmmm nie uznaje za bardzo
|
|
|