Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 22:04   #331
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
tak sentymentalnie, z okazji pół roczku

Cloche ja czasem jak Przemek zasypia (dziwnym trafem głównie wtedy) się przytulam do niego i myślę tylko o tym żeby był zdrowy, szczęśliwy, żeby był zawsze z nami ... nie przeżyłabym jakby coś mu się stało ...
Jejku jaki Przemuś był malutki słodziak nasz pierworodny

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
po dzisiejszym wazeniu: nela na dal wazy 6700 od 2 tygodni. pewnie znow zaczne watpic w cyce, a wtedy waga pokaze kilogram więcej :P dla swietego spokoju zrobie jej morfologie.

wczoraj wieczorem pojawila nam się kiepska kupa, taka biegunkowa wsiakajaca w pieluszke, no i robila ja i robila...zapytałam dzisiaj pediatrę co i jak (dzień szczepien i wazenia, wiec przyjmowal tylko zdrowe dzieci), ale pomacał jej brzusio i stwierdził, ze to raczej nie biegunka tylko podrażnienie jelit, bo mamuska zjadla cos kiepskiego (fakt ostatnio bardzo szalałam: golabki, bigosik, mac...a dziecko na cycu ) w każdym razie kupiłam ors 200 i dicoflor. trochę mi nela rozwala koncepcje, bo mialysmy zacząć od marchewki, a ona chce sok marchewkowy z kleikiem ryzowym i elektrolitami/mikroelementami :P zobaczymy co z tego wyjdzie. mam ja trochę przeglodzic (a myslalam, ze trzeba częściej przystawiać) i cyca zastapic tym soczkiem. dicoflor kupiłam w takich durnych kapsułkach - proszek, wiec dosypalam do mleka. mowilam, ze chce kropelki.
dopytałam tez o to jej odginanie, podobno jest ok - bo innych objawow WNP nie ma. to chyba tyle nowinek. piekna jesien do nas zawitala, wiec spacerujemy ile się da. jutro wypad do dziecięcej hurtowni - wlasnie robie liste nowe okrycie kąpielowe - takie tylko na basen, w końcu dorobimy się suszarki na butelki, gryzak do podawania owocow/warzyw - skoro już niebawem rozszerzamy diete, silikonowe lyzeczki, nowe smoczki. sama nie wiem co jeszcze. jak na zlosc padla ich strona www i zostało mi tylko konto na allegro rp_77
Mój tydzień temu ważyła kilo więcej ona to jednak kawał dzidzia jest
znowu mi o basenie się przypomniało...możę w tą niedzielę się uda

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
czesc

steaszne te historie z dzieciaczkami...to malenstwo w krzakach i mleko z amfetamina... nie moge czytac takich rzeczy bo zaraz sobie wyobrazam, ze ktos moglby tak skrzywdzic Sofie...

Ada, napisz nam jak wynik testu
ja mam czasem wrazenie, ze cos mi sie rusza w brzuchu

u nas zimno.... temp z dnia na dzien spadla i 10°C. w domu mimo wlaczonego grzejnika mam 17°.... a to dopiero poczatek jesieni

Diabli przemyslalam sprawe kombinezinu i mimo, ze jeszcze nie sprecyzowalas oferty to stwierdzilam, ze nie ms co placic za przesylke z pl do uk. jesienny kimbinezon mam, a zimowy jeszcze w jakims charity shopie dorwe. wiec Xal jak jestes zainteresowana to zwalniam kolejke
Jakiego testu? Kurcze mam nadzieje, ze dotrwam i cofnę się do tego miejsca