2013-10-09, 22:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Napisane przez Rudzioch
Mnie się całkowicie przestały puszyć włosy po jedwabiu z GP, z tym że ja go nakładam na mokre włosy, pod stylizator a po odżywce b/s. Na moje włosy (mniej więcej do ramion) wystarcza jedna pompka, a efekty spektakularne.
|
Na mnie jedwab z GP działał źle, nawet małe ilości zaraz przetłuszczały a końce jakby były suche? Zamiast niego mam serum Marion Termoochrona i jest dużo lepiej. Co włos, to inne wymogi 
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------
Cytat:
Napisane przez My_Angel
Hej, mam pytanie dotyczące suszenia włosów. Zawszę suszę je naturalnie, po tych całych odżywkach i Bóg wie co jeszcze  ugniatam je koszulką i potem im daje doschnąć naturalnie. Jednak czasem mimo to robi mi się takie siano, puch. Gdzieś przeczytałam, że suszarka z dyfuzorem zbija włosy w loki, czyli brak puchu. I zastanawiam się czy lepiej włosy zostawić w spokoju, czy może spróbować z tym dyfuzorem?
|
Osobiście nie robiłam ale dziewczyny wstawiały fotki w codzienniku, włosów potraktowanych dyfuzorem i powiem, że loki wyglądały bardzo ładnie
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|