2013-10-09, 21:38
|
|
luckygirl
|
Sleepy Hollow - serial
Przejrzałam, przeszukałam forum i wątku nie znalazłam, więc zakładam (a jeżeli jest to mnie nie zabijcie )
Jak w tytule mowa będzie o serialu Sleepy Hollow. Nowości, która miała premierę 16 września.
Serial opowiada o tajemniczych, kryminalnych wydarzeniach, które mają miejsce właśnie w miejscowości Sleepy Hollow. Głównymi postaciami są: Ichabod Crane - wskrzeszony wykładowca historii z Uniwersytetu Oxfordzkiego oraz rewolucjonista armii Washingtona i Abby Mills - porucznik, która miała wyjechać szkolić się do FBI, ale dziwne zbiegi okoliczności i dziwne wydarzenia zatrzymują ją na miejscu...
Opis z FilmWeb:
Ichabod Crane (Tom Mison) zmarł w wyniku odniesionej rany w walce z niezwykłym przeciwnikiem, któremu uciął głowę.Wskrzeszony budzi się 250 lat później we współczesnym Sleepy Hollow. W tym samym czasie w mieście pojawia się też tajemniczy jeździec mordujący ludzi. Łącząc siły z lokalną panią szeryf (Nicole Beharie), Crane musi rozwiązać zagadki z przeszłości, które prowadzą go w sam środek walki pomiędzy dobrem a złem.
Obsada (główna):
Tom Mison - Ichabod Crane
Orlando Jones - Porucznik Frank Williams
Katia Winter - Katrina Crane
Nicole Beharie - Abbie Archer
John Cho - Andy Dunn
Mam nadzieję, że wątek się do czegoś przyda i będziemy mogły/ mogli dzielić się opiniami odnośnie tego serialu 
Zapraszam do dyskusji
|
|