Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sleepy Hollow - serial
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 21:38   #1
Petit_Papillon
luckygirl

Sleepy Hollow - serial

Przejrzałam, przeszukałam forum i wątku nie znalazłam, więc zakładam (a jeżeli jest to mnie nie zabijcie )

Jak w tytule mowa będzie o serialu Sleepy Hollow. Nowości, która miała premierę 16 września.

Serial opowiada o tajemniczych, kryminalnych wydarzeniach, które mają miejsce właśnie w miejscowości Sleepy Hollow. Głównymi postaciami są: Ichabod Crane - wskrzeszony wykładowca historii z Uniwersytetu Oxfordzkiego oraz rewolucjonista armii Washingtona i Abby Mills - porucznik, która miała wyjechać szkolić się do FBI, ale dziwne zbiegi okoliczności i dziwne wydarzenia zatrzymują ją na miejscu...

Opis z FilmWeb:
Ichabod Crane (Tom Mison) zmarł w wyniku odniesionej rany w walce z niezwykłym przeciwnikiem, któremu uciął głowę.Wskrzeszony budzi się 250 lat później we współczesnym Sleepy Hollow. W tym samym czasie w mieście pojawia się też tajemniczy jeździec mordujący ludzi. Łącząc siły z lokalną panią szeryf (Nicole Beharie), Crane musi rozwiązać zagadki z przeszłości, które prowadzą go w sam środek walki pomiędzy dobrem a złem.

Obsada (główna):
Tom Mison - Ichabod Crane
Orlando Jones - Porucznik Frank Williams
Katia Winter - Katrina Crane
Nicole Beharie - Abbie Archer
John Cho - Andy Dunn

Mam nadzieję, że wątek się do czegoś przyda i będziemy mogły/ mogli dzielić się opiniami odnośnie tego serialu

Zapraszam do dyskusji

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując