Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 21:55   #2013
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
to następne KTG w dniu prognozowanego TP masz

też mi powłaziły bakterie do moczu :x

jest Majeczka, ślicznie śpi

faktycznie super z tym dmuchawcem wyszło

za wizytę, masz takiego samego wstydnisia jak ja

kiedyś się uczyłam z perfekcyjną panią domu, ale nie wychodzi mi to tak ładnie jak jej http://perfekcyjna.tvn.pl/wideo,769,...ka,704168.html
O zaraz podglądnę jak to się robi

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Wybaczcie ale dziś nie nadrobię. Jak odebrałam synka z przedszkola to miał gorączkę 38,2 ale po podaniu Nurofenu zeszła i nie wróciła. W każdym razie kaszel się nasilił ale suchy a nie wykrztuśny. W przedszkolu zwymiotował aż z kaszlu. Jutro idziemy do pediatry bo to wszystko już za długo trwa...
O rany cały czas piszesz że chory.......

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Normalnie już sobie wieczorem myślałam że Angie dziś nie zostanie sama z porodem ale na szczęście moje skurcze jak sobie przyszły, tak sobie poszły

ide poczytać coście naskrobały
E nie mów nawet jeszcze poczekaj

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora