Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 23:58   #2406
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Niby tak. Z drugiej strony, skład mleka zmienia się z czasem, dostosowując do potrzeb dziecka.
Co myślicie o podaniu takiego mleka?
na początku jak mroziłam wyczytałam, że ze względu na zmiany w składzie nie powinno się trzymać dłużej niż 2-3 tyg i tego się trzymałam, ale im dziecko starsze tym chyba wolniej/rzadziej ten skład się zmienia

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
(mój mnie teraz pierze... jak będzie starszy i nadal będzie sprawdzał jak dobrze przylega dolna powieka, to szkoła z internatem w wieku 7 lat )
Jakub szczypie.

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
moze i ja tez sie obrażę za to na was

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Karmilam syna i mam pytanie z tych glupich ;p czy wasze dzieci tez sie czasem poca jak jedza z cycusia..tak intensywnie moj szaleje czasem jak sie dorwie i glowka mokra
to chyba normalne że dziecko się poci jedząc, Jakub pocił się przy cycu, poci się przy butli. nie zawsze, ale jak zmęczony wieczorem to zanim wypije wszystko to spocony jest.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak nie chcecie komentarzu do swojego zachowania to po prostu o tym nie piszcie i już
popieram albo piszmy i przyjmujmy do wiadomości zdanie innych, żeby też nie popaść w drugą skrajność, że nagle będziemy się bały cokolwiek napisać (już i tak piszemy mniej..)

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Wpadlam do Was na chwile.
Jestem z Ewunia w szpitalu
Rano dostala goraczke 38. Zaczela marudzic plakac nic nie jadla.
Pojechalismy do lekarza a tam juz 40!
Skierowanie do szpitala na badania.
Szybko zebralismy sie. W szpitalu mocz krew badanie.
No I okazuje sie ze malutka ma infekcje drog moczowych
Mam wyrzuty sumienia, ze popelnilam blad gdzies w pielegnacji..
Mocz wyszedl pozytywny wdala sie jakas bakteria :/
Zostajemy min. 3 dni. Podaja juz antybiotyk (wenflon w raczce-poryczalam sie jak glupia; z reszta cala droge plakalam) Jutro zbadaja nerki.
Dziewczyny! Trzymajcie kciuki aby bylo dobrze!
Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
A jakbyś do mnie na ślub przyszła w białej kiecce to bym Ci wylała barszczyk albo winko i musiałabyś przebrać kolor biały, ecru, śmietanka w tym dniu jest zarezerwowany dla PM
ja też wg mnie biały kolor jest w tym dniu dla panny młodej, chyba, że jej samej jest obojętne czy ktoś przyjdzie na biało czy nie. ja osobiście wolałam nikogo więcej nie widzieć w tym dniu w bieli i sama na wesele nie założę nigdy białej sukienki. argument, że czasy się zmieniły do mnie nie przemawia, bo nie brałam ślubu wieki temu

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Dziewczyny podaje Któraś mm z HIPP?
Jedna z Mam styczniowo-lutowych trafiła już drugi raz na zepsute:/po przygotowaniu zważyło się
tak. nie zauważyłam nic dziwnego. a może niech ta mama poda coś więcej? jakaś seria? data ważności?

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

dziewczyny, reeeeeelaaaaaaakssssssss. . ja wiem że w większości jesteśmy zmęczone, niewyspane, że łatwiej o nerwy ale jesteśmy tu kopalnią wiedzy i pytajmy, odpowiadajmy, nie oceniajmy, nie krytykujmy, piszmy o wszystkim o czym chcemy.

ajjj.. ja się nie obrażam, piszcie co chcecie, ja też będę pisać

po raz kolejny ulitowałam się dziś nad błagalnym spojrzeniem Jakuba i dałam mu ziemniaczków z sosem i buraczków od siebie z talerza na spróbowanie. nie był zadowolony, że tylko popróbował. jego wzrok śledził po kolei nasze talerze.. a po południu pierwszy raz pozwoliłam mu posiedzieć w spacerówce w pozycji półsiedzącej, był zachwycony. ale jednak dopóki będzie wytrzymywał będzie leżał, siedzenie jak zacznie się wściekać i na chwilę.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora