Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-09, 22:44   #2015
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
nooo Majeczka będzie śpiocehm i pewnie dlatego tak śpi

tak, mamy Jeepa Grand Cherooke Limited, silnik 4,0, rocznik 93, oczywiście że polecamy jest duży, przestronny, wpakujesz w niego naprawdę dużo (TŻ ma swoich gratów całkiem sporo a przeprowadził się z całym majdanem do mnie za jednym zamachem i wpakował wszytsko, od telewizora po komputer książki, kabelki i duże rzeczy) TŻ mówi że jeżeli chcelibyście kupić Jeepa i macie trochę kasy przeznaczonego na niego to poleca o raz nowszy ewentualnie powyżej rocznika '99. Mamy go przerobionego na LPG no bo jednak silnik duży więc i sporo benzyny pożera. Teraz powiem szczerze, że nie zamieniłabym go na żaden inny samochód no i nie ma problemu z odśnieżaniem podwórka żeby wjechać, bo jest oczywiście napęd 4x4 [dodam, że jak na wielkanoc spadło śniegu po kolana, nie było problemu z wjazdem na nieodśnieżone podwórko ]
jak będziesz chciałą coś wiedzieć to pisz

ano już niedługo jeszcze zależy w którym terminie będzie chciała wyjść

bo ja będę próbowała sama rozliczyć i chciałam dopytać jak to mniej więcej się robi, ale jutro podskoczę do US po książeczkę więc w razie co jak czegoś nie będę wiedziec to będę pisać

cudowna

jakbym mojego widziała z tym że on nie daje rady kociej kupy sprzątnąć

super że wszytsko w porządku

no i po co czytasz głupoty w internecie? widocznie mała będzie drobna i tyle
Dziekuje.
Rozgladamy sie za samochodem Tz dostal powera I zadzwonil dzis o egzamin na prawko, czekamy na list z data wlasnie przestudiowalismy Wasz I jest ich tu naprawde malo I ceny konkret wiec chyba musi byc dobry ze ludzie nie sprzedaja , a jak juz to dobrze sie cenia. Musimy tylko sprawdzic jak z ubezp wyjdzie bo naped na 4 kola to podobno samobojstwo jesli chodzi o ubezp.

KTOSIULA - to lezaczek FP niby Od urodzenia do 9 kg. pierwszy prezent Od cioci wiec polozylismy na chwile no I sie zasnelo on nie jest tak profilowany jak fotelik ale I tak mialam watpliwosci. Szperalam w necie , zdania sa podzielone. Bedziemy myslec ..

Poki pamietam- tak jak pisalam mam szwy. Polozna dzis I w szpitalu rowniez powiedziala ze mam dziennie moczyc sie w wannie wtedy szybciej sie bedzie goic. Zadnego mydla , tylko I wylacznie do wanny wlac filizanke mleka z 7 kroplami olejku z drzewa herbacianego. 5 dni I ma byc po wszystkim. Zobaczymy..
Aha po CC to samo.

Co do Pampersow. Ja Wam pisalam jaki moj tz obrzydliwy , wszystko go brzydzi. Majka co prawda jeszcze nie robi kup na pol pieluchy, ale w kolko by tylko jej pieluche zmieniał . A ta smolka wczoraj go przerazila, ale ja tez bym byla przerazona jakbym z wizazu nie wiedziala co mnie czeka

Maomami - zeby Zuzinka wyszla na czas. Jakby sie opoznila, pros o masaz ja naleze do tej czesci ktorej wcale nie bolalo a jakbym wiedziala ze to tak podziala to juz bym prosila. Albo sama sie badala jak Dzidzia radzila .. No chyba ze masz opcje ze maz Ci pomoze

Lece dalej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
a masz jakis filmik instruktazowy
bo ja tez nie umiem i konczy sie u mnie zwinieciem w kokon zawsze mnie wkurzaja przescieradla z gumka-ani tego wyprasowac nie umialam(oczywiscie naszych nei prasuje-malego tylko),ani zlozyc
Dokladnie robie tak samo - zwijam w kokon

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Na FB mąż Rybki zamieścił zdjęcie Kacperka!!!
Biegniem , biegniem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora