2013-10-10, 00:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara
Ja raz miałam szampon z alterry i więcej ich nie kupie bo starczył mi na tydzień. Na długo wystarczają ci te odżywki? Chodzi mi na ile użyć jedna sztuka. Bo ja nawet na pojemność poniżej 500ml nie patrze. Mam tylko 2 maski z lbiotica, a reszta to powyżej 500ml.
|
szampon z alterry starcza mi na około miesiąc, przy czym myje nim dwa razy to jakieś 20 użyć, a odżywki tak samo miesiąc, to jakieś 10 użyć. 500ml to mam tylko bingo drożdżowe, a tak to wolę mniejsze pojemności.
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------
Cytat:
Napisane przez malibu69
Wlasnie wyczytalam, ze stapiz ktory baaardzo chce wyprobowac to maska z proteinami  ostatnio jak robilam maske z jajek, nafty, rycyny i kallosa to pierwszy raz wloski byly sliczne, a za tydzien jak powtorzylam to byl dramat  chyba moje wlosy nie lubia protein  jak spisuja sie te olejki z altery? One sa dla jakich wlosow, wysoko czy nisko porowatych??
Sent from my TWD_MID using Wizaz Forum mobile app
|
Moje też nie lubią protein, ale mam zamiar małe opakowanie stapiza wypróbować, a co do olejków alterry to ona mają mieszankę kilku olei, musisz sobie skład przeczytać i zastanowić się jakie oleje z tych w składzie Ci służą.
Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2013-10-09 o 23:55
|
|
|