Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-10, 06:25   #558
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Krooliczek, wiem, że na pewno jest hurtownia na strzeszynskiej w Poznaniu i gdzieś w Mosinie. Aktualnie nie mam neta, więc dopiero w weekend mogę Ci podać dokładne adresy. Nam tata załatwia, wczoraj mnie pytał ile butelek potrzebujemy. Gdzieś już jeździł i pytał o ceny, ale nie wiem gdzie.

My na wesele zapraszamy bez dzieci. W mojej rodzinie od kat jest tak, że dzieci sie nie zabiera na wesela. Mam takie samo zdanie jak swiat_katarzyny. Wesele to bie jest impreza dla dzieci.

No_doubt, z tego co ja wiem to w Selgrosie za alkohol placi sie cenę brutto (tą mniejszym drukiem), a jak sie ma koncesję) to wtedy cenę netto sie płaci.

Monidot, witaj Krooliczek miała na myśli mnie. Wybrałam foto i video od Marka Błachnio, cena 3500 za pełen pakiet. Za kilometr liczy 1zl ale licząc z jego biura czyli od Swarzędza do miejsca przygotowań, z miejsca przygotowań do kościoła, z kościoła na salę i z sali do Swarzędza. Więc dokładnie policz ile to wyjdzie (przy pomocy mapy google).

Ewelina258852, witaj

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora