Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-10, 07:37   #2392
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
My dostalismy list(tutaj ludzie w mojej przychodni o to dbaja I przypominaja listownie),pierwsze szczepienia mamy w ten poniedzialek,to bedzie dokladnie dzien przed ukonczeniem 8 tygodnia przez Gutka.

Samantha pisalas kilka dni temu,ze jestes jesienna dziewczyna I chetnie zamieszkalabys w Szkocji,a kilka postow wyzej,ze bylas kiedys w UK,ale kompletnie Ci to nie odpowiadalo I wyjechalas do USA. Jak juz siedzialas w Anglii lub Walii(ktora tez jest ladna),to mialas rzut beretem do upragnionej Szkocji Zapraszam jak bedziesz przelotem w Europie do mnie do Edynburga

Sent from my ST23i using Wizaz Forum mobile app
W UK nie podobali mi sie ludzie. To ze lało praktycznie non stop w ogole mi nie przeszkadzalo
Nie przepadam za sloncem bo mnie wkurza. Nie lubie sie opalac itd. Btw to ostatnio uslyszalam znow ze jestem chyba chora bo taka blada

Wtedy nie mialam wystarczajaco duzo $ zeby sie wybrac do Szkocji, a mialam naprawde ambitny plan :/
Do tego nie mialam z kim sie wybrac takze lipa.

Dziekuje za zaproszenie Jesli uda mi sie wsiasc w samolot to na bank przylece

U nas listow takich chyba nie wysylaja. Ja dostaje tylko rachunki

Dziewczyny kp czy wasze malychy wciaz robia takie rzadkie kupki i troche ciagnace sie?
Moj maly takie robi. Ostatnio strasznie sie wylewaja z pieluszek
Dzis maly obkupczyl sie az na plecy. To byla masakra normalnie.
No i chyba sa te kupki takie ciemniejsze. Nie sa juz takie bardzo zolte.

Myslicie ze gdyby mol dziec mial cos z brzuszkiem to by plakal? Bo on jest happy ciagle. Placze tylko jak chce jesc lub spiacy jest.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora