|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cynamonku po burzy zawsze wychodzi słońce. Brzmi banalnie ale wierz mi że myśląc z całych sił że będzie dobrze, tak się właśnie dzieje. Wszystkie tu mamy w sobie tyle pozytywnej energii że Adasiowe serduszko na pewno ją przechwyci i zacznie pięknie bić.
Dzoan mój dostał takie brwi i poliki razem z ciemieniuchą. Byłam u pediatry i dała nam receptę na maść z wit. A i D ale po niej było jeszcze gorzej. Kąpię w płatkach owsianych i smaruję linomagiem i buzia gładziutka 
My się szczepiliśmy pierwszy raz dopiero w 13 tyg. Mały miał anemię i w poradni neonatologicznej poradzili by się wstrzymać. Dzwoniła do mnie położna i ciągle pytała kiedy się zjawimy i nie docierało że nie zgadzamy się na szczepienie dopóki wyniki się nie poprawią. Postawiliśmy na swoim i chyba dzięki temu mały dobrze zniósł szczepienia.Radzę iść na morfologię przed szczepieniami bo czasem infekcja przebiega bezobjawowo. Pediatrzy to zlewają byleby już było po wg planu. Ja bardziej ufałam specjalistom z neonatologii niz mojej rejonowej lekarce.
Ktoś pytał o dopajanie. My dopajamy bo po ciemiączku było od razu widać że brakuje mu wody. No i ta sucha skóra też może mieć związek ze zbyt małą ilością płynów.
A tak w ogóle to Szykujemy się powoli na rehabilitację. Tż mnie rano wkurzył bo sobie z moim dziadkiem pojechał na grzyby i muszę sama śmigać na ćwiczenia. Będzie foch stulecia jak wróci 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I Live The Life I Love
|