Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-10, 07:58   #1514
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Mam problem nie wiem czy się martwić czy nie otwórz od wczoraj czuję mniej/słabiej małego . Ale nie martwie się ponieważ pewnie inaczej się ułożył bo czuję go trochę niżej .
W nocy obudziły mnie kopniaki więc może małemu też się coś przestawiło noc z dniem ?
I dziś od rana też go przez chwilę tylko czułam .
Ale skoro czuję małego i nie mam żadnych złych przeczuć po prostu wiem , ze jest wszystko dobrze to chyba tak jest prawda ?
Ogólnie wczoraj przez cały dzień czułam lekkie kopniaki czy smyranie słabsze i rzadziej ale czułam .
Nie martw się, ja przeżyłam taki stres w sobotę a jak się uspokoiłam i rozluźniłam to już mała zaczęła fikać
We wtorek mała była taka aktywna ze mój brzuch wyginał się w każdą stronę, a wczoraj już była spokojniejsza, dziś na razie też tylko pare kopniaczków dostałam, myślę ze takie codzienne regularne ruchy zaczniemy tak po 30 tyg odczuwać

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Witam Was
Aha- przyszła mi pościel z tego Baby-raj, polecam- bardzo ładnie i starannie wykonana, bawełna bardzo fajna a kocyki i ręczniczki mięciutkie
Cieszę się że jakość pościeli Wam odpowiada
Ja dostałam dziś wiadomość o nadaniu przesyłki drugiej pościeli, gatunkowo też fajna, takie kolorowe kulki 3 el z rożkiem.....już nie mogę się doczekać kiedy dojdzie