Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-10, 10:58   #2180
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Przed HSG musiałam mieć zrobioną biocenozę pochwy (tzw czystość pochwy) Badanie jest ważne tylko miesiąc. Mnie przypałętały się bakterie, wiec brałam antybiotyk i powtarzałam badanie mimo, że miałam juz umówioną wizytę, bakterii nie było i do badania przystąpiłam normalnie. Słyszałam jednak, że to od lekarza przeprowadzającego HSG zależy czy nie potrzeba jeszcze cytologii i paru innych badań, więc w razie czego najlepiej zasięgnąć u źródła. HSG musiało byc zrobione pomiędzy końcem @ a 14 dc.
dzięki Madziu za szybką i konkretną odpowiedź. Chciałam zrobić sobie hsg teraz jak będziemy w polsce ale nie wyrobie się czasowo... trudno czekamy dalej na cud do końca roku... Ja mam jakieś dziwne przeczucie że ja mam jajowody nie drożne i w tym tkwi problem...
Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
Natalka
takiego śpika załapałam że nawet smsa nie słyszałam
kurde nie wierze że jedna kreska naprawde nie wierze bo byłam pewna jakos takie przeczucie miałam że będziemy się cieszyć dzisiaj
kurka może faktycznie tak jak dziewczyny pisza jeszcze nie wszystko stracone co?? póki nie ma @ jest nadzieja jak zawsze i tego się trzymajmy

a odnośnie mojego badania to
oki ale napisze szczegółowo:
kucłam pod prysznicem, znalazłam najlepsze dojście i najpierw był wąski korytarz na grubość palca a na końcu jakby hm hol znaczy koniuszkiem palca mogłam kręcić w koło bo był taki luzik a najlepsze w tym wszystkim jest to że i tak nie wiem co wybadałam
Oj Kochana nawet nie wiesz jak mi przykro że sie nie udało znowu... modle się ja modlą się znajomi i dalej nic wiem że to tak nie działa że sie pomodlisz i jest ciąża ale tak długo już proszę Boga o pomoc....
co do pogrubionego to wybacz ale sie uśmiałam heh lepiej już tam nie grzeb bo Kornelci wloski poplączesz
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując