Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co robić...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-11, 00:05   #2
201605090958
Konto usunięte

Dot.: Nie wiem co robić...

Po pierwsze to Twój związek, a nie Twojej mamy więc nie rozumiem dlaczego pomysły mamy na Twój związek aż tak przeżywasz i nie rozumiem jak jej pozwalasz na krytykę Twojego partnera...
Po drugie partner nie jest pieskiem, zeby odwzorowywał Twoje zachowania-nie musi sie śmiać tylko dlatego że Ty jesteś rozbawiona, ma prawo do bycia introwertykiem i wyrażania wlasnych uczuc po swojemu. Po trzecie jesteś niedojrzałą księżniczką, która tylko oczekuje-jeśli chcesz rozmów o związku i wiesz czego chcesz to albo wybierasz tego faceta i wspólnie osiągacie kompromis albo pakujesz sie z tego związku no ja bardzo przepraszam jesli uwazasz ze rozmowy o slubie czy zareczynach sa inicjatywa tylko facetow, to...mamy XXI wiek i rownouprawnienie wiec zacznij sama temat a nie oczekuj ze on odgadnie co masz w glowce za aktualne pomysly. A księżniczką jesteś bo nie mając pracy czepiasz się faceta, że inaczej to sobie wyobrażalaś. Przepraszam a ten ślub za czyje pieniądze chcesz wziąść? przecież nie pracujesz...Mieszkasz w na tyle duzym miescie ze sa tam uczelnie wyzsze i tam nie ma pracy???nie wierze. Moja rada halo tu ziemia, skończył się czas brania od rodziców pieniążków, więc albo idziesz do pracy i rozpoczynasz samodzielne życie z wszelkimi konsekwencjami albo zostajesz przy mamie i łykasz jej mądrości jako prawdę pomiędzy kolejnymi łyżkami zupy. Do końca rozwieję Twoje wątpliwości-związku wtedy na pewno nie utrzymasz... a szczegolnie z tym facetem, bo Twoja mama juz nim gardzi skoro czepia sie jego mimiki....
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując