2013-10-11, 10:16
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Noc z przygodami, każda z nas chyba takie juz dobrze zna. Ja to chciałabym chociaż kilka nocy jeszcze przed porodem przespać całych, bez dreptania do łazienki, bez szklanki mleka na zgagę, położyć się o 22 i wstać o 8 w pełni wyspana. To moje marzenie na chwilę obecną!
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
nie jest lekki 
WAGA:
Sam stelaż z kołami: 10 kg
Wersja głęboka (stelaż z kołami + gondola): 16 kg
Wersja spacerowa (stelaż z kołami + siedzisko): 15 kg
Wersja z fotelikiem samochodowym PASSO (stelaż z kołami + fotelik): 13 kg
Gondola: 6 kg
Siedzisko: 5 kg
Fotelik samochodowy PASSO: 3 kg
no na gondoli jest sporo ale na spacerówce tylko wstawki są jasne  tu gdzie dziecko trzyma nóżki są te beżowe wstawki ale one są obszyte jeszcze folią żeby się nie brudziło 
|
A mi właśnie to, że na gondoli jest tyle jasnego bardzo sie podoba. Gondolę będziemy używać praktycznie tylko przez sezon zimowy więc nie powinna sie za bardzo ubrudzić, a nawet jeśli to wystarczy przetrzeć szmatką i będzie jak nowa. 
Cytat:
Napisane przez domii29
Dziękuję za informacje  zrobiłabym to cyklinowanie gdyby nie to że przynajmniej tydzień musielibyśmy się męczyć na tym ciasnym łóżku na którym śpimy teraz  poza tym jest Jasiek więc szkoda smrodzić i go podtruwać, teraz położymy panele a za kilka lat przecież możemy je zerwać i wycyklinować parkiet
Zastanawiałam się wczoraj cały wieczór co ja Wam miałam napisać, już wiem... Pisałyście o pampersach. Ja zaczęłam od 1 i są o wiele za duże na mojego Jaśka, ostatnio wypatrzyłam że są pampersy 0 i wyczytałam że można je kupić w rossmanie czy któraś z Was widziała kiedyś takie pampersy ? http://www.rossnet.pl/Produkt/Pamper...zt,326556,1666
|
Nie ma problemu, po prostu wiedziałam to Ci napisałam w miarę dokładnie co i jak. Rozumiem, że teraz zdrowie Jasia jest najważniejsze i wstrzymacie sie z tym ze względu na niego, to bardzo mądra decyzja, ale pod żadnym pozorem nie zrywajcie tego parkietu, bo drewniana podłoga na prawdę wygląda przepięknie. Co do paneli to nie kupujcie takich tanich z wyprzedaży, bo są słabej jakości, lepiej dołożyć troszkę pieniędzy i kupić coś porządniejszego.
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
aaa pisałyście i śmiałyście się że wożę Ryśka i Rudego w wózku  otóż NIE  nie chcę Ryśka tam wsadzać bo się mu spodoba a nie chcę żeby tam siedział :P ale wczoraj znalazł pokrowiec na nózki do fotelika i się schował do niego i leżał więc się zainteresował wózkiem 
|
Na pewno jeszcze nie raz ani nie dwa kocurki ułożą się w wózku kiedy nie będziesz tego widziała. Ja boję się jak moje się będą zachowywać.
|
|
|