Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-11, 10:16   #2382
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Heloł!
U mnie znów noc przerywana - jak obudziłam się po 3, tak zasnęłam chyba przed 5... A o 5.20 budzik Nie muszę dodawać, że przez ten czas niespania miałam już oczywiście galop myśli Chyba będę musiała zacząć wieczorem pić jakąś miętę albo meliskę, bo się do 28.10. nie wyśpię
Odwiozłam męża do pracy i pojechałam do szpitala do lab zawieźć wymaz. Teraz się lenimy i czekamy na kurierów - ma być pan z czajniczkiem, z kocykiem i ze stanikiem
Noc z przygodami, każda z nas chyba takie juz dobrze zna. Ja to chciałabym chociaż kilka nocy jeszcze przed porodem przespać całych, bez dreptania do łazienki, bez szklanki mleka na zgagę, położyć się o 22 i wstać o 8 w pełni wyspana. To moje marzenie na chwilę obecną!
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
nie jest lekki
WAGA:

Sam stelaż z kołami: 10 kg
Wersja głęboka (stelaż z kołami + gondola): 16 kg
Wersja spacerowa (stelaż z kołami + siedzisko): 15 kg
Wersja z fotelikiem samochodowym PASSO (stelaż z kołami + fotelik): 13 kg
Gondola: 6 kg
Siedzisko: 5 kg
Fotelik samochodowy PASSO: 3 kg

no na gondoli jest sporo ale na spacerówce tylko wstawki są jasne tu gdzie dziecko trzyma nóżki są te beżowe wstawki ale one są obszyte jeszcze folią żeby się nie brudziło
A mi właśnie to, że na gondoli jest tyle jasnego bardzo sie podoba. Gondolę będziemy używać praktycznie tylko przez sezon zimowy więc nie powinna sie za bardzo ubrudzić, a nawet jeśli to wystarczy przetrzeć szmatką i będzie jak nowa.
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dziękuję za informacje zrobiłabym to cyklinowanie gdyby nie to że przynajmniej tydzień musielibyśmy się męczyć na tym ciasnym łóżku na którym śpimy teraz poza tym jest Jasiek więc szkoda smrodzić i go podtruwać, teraz położymy panele a za kilka lat przecież możemy je zerwać i wycyklinować parkiet

Zastanawiałam się wczoraj cały wieczór co ja Wam miałam napisać, już wiem... Pisałyście o pampersach. Ja zaczęłam od 1 i są o wiele za duże na mojego Jaśka, ostatnio wypatrzyłam że są pampersy 0 i wyczytałam że można je kupić w rossmanie czy któraś z Was widziała kiedyś takie pampersy ? http://www.rossnet.pl/Produkt/Pamper...zt,326556,1666
Nie ma problemu, po prostu wiedziałam to Ci napisałam w miarę dokładnie co i jak. Rozumiem, że teraz zdrowie Jasia jest najważniejsze i wstrzymacie sie z tym ze względu na niego, to bardzo mądra decyzja, ale pod żadnym pozorem nie zrywajcie tego parkietu, bo drewniana podłoga na prawdę wygląda przepięknie. Co do paneli to nie kupujcie takich tanich z wyprzedaży, bo są słabej jakości, lepiej dołożyć troszkę pieniędzy i kupić coś porządniejszego.
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
aaa pisałyście i śmiałyście się że wożę Ryśka i Rudego w wózku otóż NIE nie chcę Ryśka tam wsadzać bo się mu spodoba a nie chcę żeby tam siedział :P ale wczoraj znalazł pokrowiec na nózki do fotelika i się schował do niego i leżał więc się zainteresował wózkiem
Na pewno jeszcze nie raz ani nie dwa kocurki ułożą się w wózku kiedy nie będziesz tego widziała. Ja boję się jak moje się będą zachowywać.
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora