Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-11, 11:53   #3622
Pallas Ril
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Kurde miałam wszystko zacytowane i mi się skasowało... masakra jakaś....

My mieszkamy z rodzicami mamy do dyspozycji 2 pokoje, jeden nasz drugi gościnny. Na razie dzidzia będzie z nami w pokoju a za jakiś czas sie pomyśli.

Lolitka888 wszystkiego dobrego... Zobaczysz wszystko sie uda i będzie ok. ja 3 mam kciuki

a moze zadzwon do jakiegos lekarza i spróbuj sie czegos dowiedziec. pewnie to pomylka...

No nic nie nadrobię znów i nie zacytuję... Bo młoda weszła do biura, więc nie mogę się tak przy niej na baszczelnego lenić przy wizażu.

Mam do was pytanie.

W pon 14 mam kolejną wizytę: będe w 13 tc. Czy powinnam o coś szczególnego zapytać ginkę?

Chce się dowiedzieć o basen czy mogę chodzić.
Kiedy w ogóle robi się badania genetyczne??? Czasem mi się wydaje że ja nic nie wiem o tej ciąży

A wogóle w 13 tc będę miała robione usg przez brzuch czy do(w)cipnie?? nie oreintujecie się???
Do końca 13 tyg powinno się zrobić pierwsze genetyczne, więc powinnas to jak najszybciej załatwić (jeśli w ogóle chcesz robić). I wydaje mi się ze od 13 to już się robi przez brzuch, aczkolwiek to tez zależy od Twojej budowy ciała. Co do basenu to mi gin powiedział, ze jak przed ciąża nie lapalam infekcji na basenie to żeby chodzić bo to samo zdrowie, natomiast jeśli ktoś ma tendencje do infekcji to lepiej nie chodzić. Ewentualnie polecił mi tez, żeby po basenie smarowac się takim żalem dowcipnym Provag.