Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-11, 12:18   #597
Elusiek85
Raczkowanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez klarites Pokaż wiadomość
Dzięki, dziewczyny, za dobra słowa po mojej decyzji

Cloche, szok z tym śniegiem!! U mnie jeszcze cudna jesień, słonko i ciepełko.

Elusiek, pytałaś lekarza, o te spacery? Mojego Arusia lekarka szczepiła jak miał katar, powiedziała, że to dziwne, gdyby nie miał o tej porze roku i że to nic złego. Na spacery chodził długie i nawet była po nich poprawa.

Agnes, wzruszyły mnie Twoje słowa, jesteś wspaniałą mamą!

Więcej nie zdążę poodpisywać.
Mój Aruś pięknie zaakceptował butlę, mleczko mu pasuje i w ogóle nie wykazuje oznak tęsknoty za cycusiem. Jestem zdziwiona, bo potrafi teraz przespać bez pobudki od 21-7. Taki plus, że się wreszcie wyśpię.
Wcina też słoiczki (zaczęłam dość intensywnie wprowadzać- dzisiaj już cały słoiczek marchewki z ziemniakiem zjadł, a planuję jeszcze pół słoiczka jabłka mu dać).

Diabli, a jak Ty się czujesz? Masz już info, czy Twoja przygoda z tarczycą jest już tylko wspomnieniem?

o spacery pytałam, mówiła by dziś i jutro sobie je odpuścić, jak mu będzie gorzej to i niedzielę posiedzieć w domu, a jeśli będzie miał delikatny katar to wychodzić ale na trochę. My zawsze minimum 1,5 h na podwórku jesteśmy to dla małego nowością będzie siedzenie w domu cały dzień

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
popros o drugi gips!

Adisiek ur. 30.04.2013
Elusiek85 jest offline Zgłoś do moderatora