Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-12, 13:26   #2010
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
i tak wydaje mi się że łatwiej ubrać dziewczynkę w niebieskie rzeczy i po prostu do tego różówe spodenki czy sweterek niż chłopaka nosić w różowych kaftanikach więc lepiej już nacechować te ciuchy męskim pierwiastkiem niż damskim. Zresztą zawsze można wyprzeć się mówiąc "nie lubię różu i chcę mieć małą chłopczycę" niż "chcę żeby mój chłopczyk był bardziej damski "
no dokładnie. Tym bardziej, że ja nie lubię różowego, a sama jestem coś a'la chłopczyca

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
dobre wytłumaczenie ale ja już zauważam, że jak coś niebieskie to ludziom kojarzy się z chłopcem, wczoraj pokazywałam bluzę niebieską (z lidla, z uszami ) koledze a on "a to już wiadomo, ze chłopiec?" więc udałam, że się obraziłam bo akurat siedziałam w niebieskiej bluzie
Ale też mam taki plan właśnie, że różowe spodenki albo body pod taką bluzę i dziołcha będzie jak ta lala a jak będzie syn, to bezproblemowo bo jednak nie chciałabym, żeby ludzie pytali mnie patrząc na dziecko "a to dziewczynka czy chłopiec?"
No właśnie, a typowo babskie to róż, a chłopy to niebieski, więc bez takich kolorów się nie obejdzie

Cytat:
Napisane przez wiksza Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny byłam wczoraj na kontroli u gina i okazało się że moje odwarstwienie łożyska jest na dal a co gorzej znalazł się krwiak jest gorzej niż tydzień temu .... Ogólnie z dzidzią wszystko dobrze
Trzymam kciuki odpoczywaj. Jesteś pod opieką lekarza na szczęście, więc wszystko pod kontrolą.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora