Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-12, 15:27   #789
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
zaraz sobie ponadrabiam, ale najpierw pytanie:

CZY PRZY ZABKOWANIU MOZLIWA JEST BIEGUNKA? bo ja już glupieje. po orsie kupa piekna gesta, marchewkowa - ot taki koncentrat pomidorowy. ale już za 2 godziny pult...i znow wszystko sama woda. dzisiaj caaaly dzień co 2 godziny, w nocy co 3. po każdym jedzeniu kupa jak niemowlę. przewijam, smaruje (bo jednak większe ryzyko odparzenia), ubieram, odkładam do lozeczka, 5 min i znow puuuul - ciag dalszy no to na przewijaku lezy z gola dupcia i czekamy 20 min az wyciśnie wszystko. ona przysypia, ja się rozbudzam :P do du.pci z taka robota! o 4 rano obcinałam jej paznokcie, bo już nie mogłam zasnąć hehe.
zaczynam mieć dość tego ciągłego przewijania, bo ona fika, bawi się w najlepsze zywa bestyjka...nie widać żeby była chora, zupełnie nie ma objawow bolącego brzusia (podkurczanie nozek, placz, baczki). poczekam jeszcze do jutra i ewentualnie znow pomeczymy pediatrę...
My też od jakiegoś czasu mamy żadsze kupki ale ilość ta sama 3-4 na dobe . też sie martwiłam ale chyba tak ma być raz sa grudki raz nie ma raz wsiąknie cała raz nie pocieszam sie że jak zacznę Mu dawać warzywka to kupka się poprawi Jak się martwisz to lepiej idźcie do pediatry. Mateuszek też tak czasem ma ze robi pierwszą część kupki Mąż go przebiera 5 minut i 2 część

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora