Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-12, 17:31   #2014
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
Witam się w 18 tygodniu wczoraj mój tż poczuł maleństwo najlepszy widok miłego weekendu ja się biorę za porządki po remoncie trzeba wsio poukładać.. masakra..
ja jeszcze ruchów nie czuję

Cytat:
Napisane przez wiksza Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny byłam wczoraj na kontroli u gina i okazało się że moje odwarstwienie łożyska jest na dal a co gorzej znalazł się krwiak jest gorzej niż tydzień temu .... Ogólnie z dzidzią wszystko dobrze
Leż dużo i wypoczywaj Życzę zdrówka

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
W ogóle to muszę się pochwalić, że obchodzimy dzisiaj połowinki - 20t 0d
Kurczę, ale ten czas zasuwa

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
spotkała się może któraś z Was z chorobą bostońska bądź wysypką bostońską właśnie mojemu tżtowi się przyplątało w maju przechodził razem z młodym ospę i obawiam się ja zarażenia już się oczywiście naczytałam tego się nie leczy tylko co ze mną co robić jak pojawią się ewentualne objawy?? w poniedziałek ide do gina to może się więcej dowiem jakiś ekspert w ddtvn się wypowiadał że nie groźne no ale zawsze to choroba zakaźna.. masakra
Powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę

Ja dzisiaj ochrzciłam swoje spodnie ciążowe, bo normalnie mi taki babzol wyskoczył, że szok Mój mąż w szoku, że mu żonę podmienili, bo jak pojechał w poniedziałek, to brzuszek miałam malutki, a teraz łoooo

Ela, gratuluje udanej wizyty ciekawostka kolejna z tym Twoim dzieckiem, ale jak gratulowałam chłopca, tak teraz córki tez muszę

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
My dzisiaj rowno 18t0d

Drugie serce

Edytowane przez mmhym
Czas edycji: 2013-10-12 o 17:31
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora