Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-12, 17:44   #2015
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
spotkała się może któraś z Was z chorobą bostońska bądź wysypką bostońską właśnie mojemu tżtowi się przyplątało w maju przechodził razem z młodym ospę i obawiam się ja zarażenia już się oczywiście naczytałam tego się nie leczy tylko co ze mną co robić jak pojawią się ewentualne objawy?? w poniedziałek ide do gina to może się więcej dowiem jakiś ekspert w ddtvn się wypowiadał że nie groźne no ale zawsze to choroba zakaźna.. masakra
Mój synek miał niedawno - nie ma na to żadnego lekarstwa niestety tak jak czytałaś, nieistotne czy to dziecko czy dorosły - leczy się tylko objawowo. Ja się nie zaraziłam mimo, że z małym spędzałam 24h/dobę. Mam nadzieję,że i Ciebie ominie

Sorki, że tak wbijam - też jestem mamusią kwietniową 2014 ale niestety obecnie nie mam czasu na udzielanie się w wątku - podczytuję czasami

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora