Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak go poznać?
Wątek: Jak go poznać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-12, 17:51   #1
MadameDoux
Raczkowanie

Jak go poznać?

Witam was serdecznie, wizażanki To mój pierwszy wątek na forum, ale często odwiedzałam je jako anonim
Mam problem. Istnieje facet, który bardzo mi się podoba i ciekawi mnie. Niestety, nie znam go, znam tylko to, co widziałam na jego profilu na pewnym twarzowym portalu Chciałabym go poznać, bardzo, bardzo, bardzo. Jest kilka lat starszy ode mnie i urzekł mnie przez same te informacje, co jest trochę pewnie chore, bo już nie jestem na etapie przelotnych miłostek.
On nie ma nikogo i nie mieszka w moim mieście, tylko kilkadziesiąt km stąd. W zasadzie trafiłam na niego poprzez profil znajomego - jego przyjaciela, ale ten znajomy to... niezbyt dobrze się dogadujemy i znamy
Jak wspomniałam, bardzo chciałabym go poznać, jednak wolałabym nie pisać do niego przez internet, bo mogłoby to wyglądać dziecinnie i uważam, że na starcie byłabym spalona, bo dałabym się poznać jako chętna, a najpierw chciałabym jakoś sprawdzić, czy on również byłby zainteresowany.
Dlatego zwracam się do was, drogie kobietki... Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Z góry dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź!
MadameDoux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując